Blog: CUM SE DEPOZITEAZĂ CORTUL DE TIP FOARFECĂ

CUM SE DEPOZITEAZĂ CORTUL DE TIP FOARFECĂ

07.11.2018 · Administrátor

Depozitând cortul în mod corespunzător, prelungiți viața cortului. Sfaturi utile, vă economisim timp și investiții.

Am scris deja multe despre cum să folosim cortul de tip foarfecă, pentru ce ocazii, am ajutat la alegerea unui cort, am adăugat originalitate și l-am imprimat cu un logo sau o fotografie de familie. Dar știți cum să îngrijiți cortul și cum să-l depozitați?

Poate nici nu credeți că puteți să-l gestionați incorect și tocmai aici există riscul ca cortul dvs. să devină nefuncțional.


Să clarificăm câteva sfaturi bune ,care vor prelungi durata de viață


Pregătirea este foarte importantă. Înainte de depozitare, cortul dvs. trebuie să fie uscat. Dacă nu-l depozitați uscat, se pot dezvolta mucegaiuri și se pot extinde licheni. Din experiență, știm că deținătorii corturilor folosesc de obicei un garaj sau o pivniță pentru depozitare. În zonele în care temperatura este mai mică, există umiditate care se vaporizează. Cel mai ideal este să îl păstrați în zone uscate, mai reci, în punga potrivită. Tocmai datorită frigului se reduce activitatea microorganismelor și formarea mucegaiului este limitată. De asemenea, este important să protejați cortul împotriva dăunătorilor.


Simptomele de depozitare necorespunzătoare


De îndată ce observați găuri, s-ar putea ca cortul să fi fost atacat de molii sau șoareci. În cazul petelor negre și întunecate, cortul nu a fost depozitat într-o stare suficient de uscată. Dacă cortul dvs. are un strat întunecat pe suprafața prelatelor, acesta este cauzat de praf și de murdărie, fiindcă nu a-ți închis suficient de bine punga de depozitare.

Cu siguranță doriți să evitați toate riscurile posibile care cauzează deteriorarea cortului. De asemenea, nu doriți să fiți surprinși în mod neplăcut atunci când deschideți cortul după depozitare. Doar prin o îngrijire și o întreținere corespunzătoare asigurați o durată de viață mai lungă pentru cortul dumneavoastră.

Distribuiți pe Facebook