Blog: Easy up cort

Easy up cort

09.03.2018 · Administrátor

Alegeți un cort în funcție de prețurile disponibile, calitatea excelentă și parametrii aleși. Culori diferite, dimensiuni.

După cum sugerează și numele „ușor de sus”, este un cort pliabil rapid. Dacă aveți nevoie pentru a crea rapid un loc acoperit, un cort ușor este alegerea potrivită. Veți aprecia aspectul rapid al calității și construcției cortului atunci când organizați diverse serbări, evenimente, concerte și altele asemenea. 

Corturile ușoare vă economisesc timp, pot fi dezasamblate fără utilizarea instrumentelor. Corturile trebuie să fie ancorate corespunzător după desfășurare. O ancorare corectă înseamnă utilizarea unor țaruși de ancorare care fac parte din fiecare cort. Al doilea mod de ancorare a cortului este cu ajutorul pungilor de nisip, care sunt umplute cu nisip sau pietriș, după ce greutatea lor este de 14 kg. Sunt atașate la picioarele cortului cu scaiul, acest ancorare este potrivit dacă întindeți cortul pe o suprafață de beton.


Calatorind cu un cort usor


Easy-up cort este visul fiecărui campion. Vei pune un cort datorită unui sistem special de foarfece  un  minut. Cumpără o rulotă solicitantă din punct de vedere financiar? Ți-ar plăcea să te duci în jurul lumii? Cazarea este dificil de rezervat în ultimul moment. Dacă vă place campingul, un cort ușor va fi alegerea potrivită pentru dvs. Construcțiile statutului sunt diferite. Oferim construcții din aluminiu și oțel. Ambele structuri sunt ușor demontate. Profilul intern al construcției din aluminiu este 1,2 < 7 mm depinde de tipul de construcție. Profilul intern al structurii de oțel este 0,8<4 mm depinde și de tipul de construcție. Ambele construcții sunt de înaltă calitate, puternice și practice. Datorită dimensiunii construcției din  atunci când sunt pliate, ele pot fi transportate și confortabil într-o mașină. 


Corturile ușoare vă vor asigura confortul


Pânzele corturilor sunt impermeabile 100%. Nu trebuie să vă faceți griji pentru vremea rea ​​în timpul unui cort sau sărbătoare. Cortul vă va oferi un refugiu împotriva efectelor adverse ale vremii. Pentru a închide parțial cortul, veți folosi trei pereți laterali, care fac parte din pachetul cortului. Dacă doriți să închideți complet cortul, veți găsi un al patrulea perete cu o ușă în oferta noastră.  Steny sa o stan prichytávajú za pomoci suchých zipsov. 

Pereții sunt atașați de cort cu ajutorul corturilor scaiul Easy up sunt o alegere excelentă dacă mergeți în tabără sau dacă pur și simplu trebuie să creați un spațiu acoperit rapid și eficient. 

Distribuiți pe Facebook