Vânzare

Masă pliabilă de vânzăre

Mesele pliabile au o capacitate de încărcare de 150 kg!

5 ani garanție pentru consumator

Desfacere până la 15 secunde

Acest produs îl putem preda curierului la ora 13:00, care de obicei îl livrează în 2 zile. Valabil de luni până vineri.


Vânzare de la 497 Lei TVA inclus În stoc imediat:
  • Mese pliante de vânzări au proprietăți excelente:
  • flexibil, demontare rapidă fără asamblare și practic datorită transportului ușor, după caz.
  • este potrivit ca un contor de vânzări cu o grosime a mesei de 15 mm și o jantă de armare de 38 mm.
  • Poate rezista la o capacitate de încărcare de până la 150kg, de aceea este folosit și în producție pentru a lucra cu materiale mai grele
  • Lungime x lăţime:
    242cm x 75cm / 180cm x 75cm / 152cm x 70cm / 122cm x 60cm
  • Greutate: 242cm - 19kg / 180cm - 14kg / 152cm - 11kg / 122cm - 9kg
  • înălţime: 74cm

Dacă sunteți în căutarea unei mărci de masă de calitate, marca BRIMO este o garanție a satisfacției dvs. 100%.

Mese pliabile din plastic folosesc o construcție simplă și totuși foarte stabilă. Când sunt pliate, sunt ușor de transportat, au o greutate redusă și permit stivuirea mai multor piese. Atât plierea, cât și desfășurarea sunt foarte rapide și ușoare. Materialele utilizate utilizează o rezistență crescută la deteriorarea mecanică, au o capacitate mare de încărcare. Suprafețele sunt rezistente la abraziune, dar și la efectele radiațiilor UV sau ploii. Chiar și în cazul utilizării pe termen lung, mesele de vânzare din plastic își păstrează forma și stabilitatea culorilor. Avantajul este și posibilitatea unei întrețineri simple, inclusiv posibilitatea aplicării dezinfectantului pe suprafețe. Culoarea albă completează perfect mediul înconjurător, nu provoacă perturbări și creează o bază plăcută pentru prezentarea de bunuri și servicii sau informații despre compania dvs.
Mese pliante de vânzări sunt realizate într-o combinație dintr-un cadru de susținere din oțel și polietilenă stabilizată UV (HDPE) foarte rezistentă. Mesele sunt rezistente la intemperii. Masă din plastic nu își schimbă culoarea sau durabilitatea sub influența soarelui. Mese pot fi ușor pliate și stivuite. Plasticul se spală ușor cu tratament antiderapant. 
Masă este populară ca masă de catering, masă gastro, masă de camping din cauza faptului că există o masă pliabilă la(jumătate).