Vânzare

Scaune pliante

Scaunele sunt rezistente la intemperii. Plasticul nu își schimbă culoarea sau durabilitatea sub influența soarelui.

5 ani garanție pentru consumator

Desfacere până la 15 secunde

Acest produs îl putem preda curierului la ora 13:00, care de obicei îl livrează în 2 zile. Valabil de luni până vineri.

Lungime: 51 cm, lăţime: 47 cm, înălţime: 87 cm, înălţimea şezutului: 44 cm


Vânzare de la 517 Lei TVA inclus În stoc imediat:
  • Scaunul pliabil este excelent în principal datorită:
  • demontarea rapidă fără asamblare
  • transport facil
  • capacitate mare de încărcare 130 kg
  • rezistență la intemperii

Scaunele de plastic BRIMO sunt excelente pentru utilizare oriunde nu există prea mult spațiu și unde trebuie să vă așezați repede. Scaunul pliabil ocupă un spațiu minim atunci când este pliat. 

Scaunele pliabile din plastic oferă o soluție elegantă și, în același timp, foarte utilă. Pentru organizarea de sărbători în aer liber, nunți, dar și evenimente promoționale, puteți utiliza un scaun frumos proiectat. Culoarea albă nu deranjează, completează în mod adecvat orice mediu proiectat sau decorat. Materialele utilizate sunt foarte rezistente la efectele radiațiilor UV, dar și la umiditate, apă. Forța sub sarcină mecanică este de asemenea importantă. Când sunt pliate, scaunele ocupă un spațiu minim, sunt ușoare și sunt bine depozitate și transportate. Investiția în echipamente de calitate și estetică va ridica evenimente organizate cu câteva niveluri mai mari. Profitați de o ofertă specială.

Scaunele pliabile din plastic vă vor ajuta să îmbunătățiți serviciile oferite cu o garanție de viață lungă.
Scaunele pliabile sunt realizate într-o combinație dintr-un cadru de sprijin din oțel și polietilenă stabilizată UV (HDPE) foarte rezistentă. Scaunele sunt rezistente la intemperii. Plasticul nu își schimbă culoarea sau durabilitatea sub influența soarelui. Scaunele pot fi ușor pliate și stivuite.Plastica este ușor de spălat cu tratament antiderapant.