Blog: Pavilion de grădină

Pavilion de grădină

26.01.2018 · Administrátor

Pavilioanele de grădină BRIMO vor înfrumuseța orice grădină! Acoperișuri ideale, livrare rapidă, cumpărați acum

Pavilionul robust al grădinii este accesibil și cu multe accesorii. Construcția de aluminiu de înaltă calitate este protejată împotriva coroziunii. Puteți demonta pavilionul de grădină fără ajutorul instrumentelor, datorită mecanismului practic de foarfecă.  Prelata este confecționată din poliester de înaltă performanță  cu un strat de a suprafață 320 g / m². Cusăturile foii de acoperiș sunt închise mecanic, astfel că pavilionul este 100% impermeabil. Pavilionul pliabil are diferite grade de reglare a tavanului, respectiv 145, 160, 175, 190, 205 cm.    Aceasta este înălțimea intrării, înălțimea totală a pavilionului este de 3,10 m.  Suportul de grădină cântărește 60,1 kg, iar în stare pliată dimensiunile sale sunt următoarele 155x55x30cm .

Construcția din aluminiu este protejată împotriva coroziunii.  În ciuda greutății sale ușoare, se caracterizează printr-o stabilitate excelentă. 


Pavilion de grădină conceput ideal


La cumpărare cort pavilion De multe ori uităm lucruri importante și acesta este echilibrul de umiditate și aprovizionarea cu aer proaspăt. În funcție de vreme, puteți combina suportul în funcție de nevoile dvs. Dacă există un vânt mai puternic și doriți să creați o drojdie, folosiți toți cei trei pereți laterali. Dacă vremea este ploioasă și doriți să creați o incintă completă a cortului în accesorii, este posibil să achiziționați un al patrulea perete. Pereții sunt fixați cu velcro în jurul perimetrului acoperișului. 

Dacă doriți să aveți un reprezentant, există și pavilioane de grădină cu ferestre mari arcuite. Comparativ cu trei pereți solizi  oferă o variantă iluminată cu vedere la împrejurimi. Pe de altă parte, utilizarea a trei pereți solizi va crea intimitatea dorită. Așa cum am menționat deja, puteți combina suportul în funcție de propriile nevoi sau în funcție de vreme. Pavilioanele pliabile sunt excelente pentru desfășurarea rapidă. Datorită faptului că corturile sunt răspândite în 40 de secunde datorită construcției foarfecelor, veți avea timp să vă pregătiți pentru petrecerea în grădină. Dimensiuni de la 3x3m - 4x8m sunt disponibile. 

Corturile de grădină sunt adesea folosite în gastronomie și ospitalitate. Multe restaurante sunt acoperite  diverse evenimente în zone în aer liber sau terase. Oaspeții se pot relaxa și bucura de aerul curat.

Corturile de grădină în diverse culori sunt ideale pentru ocazii speciale. De aceea, vă recomandăm cu siguranță un suport elegant de grădină. 

Distribuiți pe Facebook