Blog: Pavilion de grădină tip acordeon

Pavilion de grădină tip acordeon

07.03.2018 · Administrátor

Pentru momente de relaxare. Dacă sunteți în căutarea unui suport pliabil rapid. Stabil, flexibil, rezistent la apă. Posibilitatea imprimarîi

Sărbătorile din grădină, nopțile de vară la grătar, nici nu vă puteți imagina vara fără astfel de evenimente?  Ce aveți nevoie pentru a organiza un eveniment de excepție? Vă vom sfătui.

Oțel sau aluminiu? Cele mai utilizate două metale, cele mai cunoscute

Pavilion de grădină tip acordeon este accesorie minunat pentru grădina voastra. Aspectul cortului nu vă va lua mai mult de un minut. Datorită sistemului foarfece, nu este nevoie de instrumente pentru amenajarea cortului. În meniu veți găsi două sfaturi de construcții din oțel și aluminiu. Dimensiunile corturilor variază de la 2x2m la 4x8m, deci veți alege cu siguranță în funcție de propriile criterii. Oțelul este un material atemporal, care are o serie de proprietăți deosebite, precum: durabilitate, duritate, flexibilitate etc. Structurile de oțel ale corturilor foarfecelor sunt tratate la suprafață cu vopsea pulbere, ceea ce împiedică formarea coroziunii. Cu toate acestea, aluminiul are proprietăți similare cu oțelul  este un metal al cărui raport greutate / rigiditate este greu de depășit. Aceasta este cea mai bună proprietate a aluminiului. Ambele structuri pot fi asamblate în câteva secunde.

Un refugiu sigur pentru dvs. și oaspeților

Pânzele corturilor sunt impermeabile 100%. Puteți alege culoarea pânzelor în funcție de gustul dvs. Puteți alege dintre șapte culori. Pachetul conține o pânză de acoperiș și trei pereți solizi. Puteți combina pereții după cum este necesar. Acestea sunt atașate de pânza acoperișului cu scaiul. Acestea te vor proteja de vânt, lumina solară puternică, ploaie. Puteți chiar să-l închideți complet cu ajutorul celui de-al patrulea perete, pe care îl puteți comanda pentru cort. Al patrulea perete are o ușă cu fermoar. 

Se face frig, dar nu vreți să va duceți acasă încă?

Încălzitoarele cu gaz sunt potrivite în acest scop. Încălzitoarele cu gaz sunt conectate la o bombă cu gaz. Cartușul este ușor de înlocuit. Încălzitoarele pe gaz funcționează pe principiul aerului cald radiant. În acest fel, puteți încălzi cortul la temperatura dorită. Puteți regla puterea de încălzire cu gaz. Consumulă oxigen într-un cort închis, de aceea este necesar să se asigure ventilația și alimentarea cu aer proaspăt. 

Vă îndrăgostiți de pavilionul de grădină cu foarfeca BRIMO. Practicitatea, capacitatea de utilizare și întreținerea ușoară vă vor convinge că ați făcut alegerea corectă.


Distribuiți pe Facebook