Livrare expres gratuită Vânzare

Cort de evenimente 3x6m

Gratuit: 3buc pereți solizi, 12 țaruși și husă de protecție + garanție de 5 ani!

În caz de accident, piesele de cadru sunt gratuite în primul an!

Tipărire publicitară pe cort, oricând, chiar și după livrare!

Ridicarea cortului de către o singură persoană în doar 40 de secunde!

Acest produs îl putem preda curierului la ora 13:00, care de obicei îl livrează în 2 zile.


Vânzare 4 097 Lei TVA inclus În stoc imediat:
 • Cort de evenimente

  modelul super aluminiu este proiectat pentru utilizare regulată cu viteze ale vântului de până la 50 km / h!
 • Ambalaj: acoperiș, construcție, 3 pereți detașabili separat, fixare cu scaiul + 12 țaruși de ancorare și manșon de protecție.
 • Durata de ridicare şi de pliere a cortului de către o singură persoană: 40 secunde!
 • Acoperișul și pereții sunt 100% impermeabili. Fabricat din țesătură din fibră de poliester foarte densă (60%) și acoperire din PVC (40%) cu o greutate a prelatei de 330g / m2. Pânzele noastre sunt mai puternice decât multe prelate mai grele, care au o țesătură de 25% și o acoperire din PVC de 75%, în timp ce acest strat de PVC are o durată de serviciu mai scurtă decât țesătura.
 • Construcție: foarfece din aluminiu cu articulații înșurubate și profiluri întărite prin nervuri în cavitate. Grosimea pereților de profil individuali de la 0,9 mm la 3 mm (fiecare profil al structurii este supus unei presiuni diferite și această presiune corespunde grosimii sale)
 • Reglarea tavanului: 4 niveluri de înălțime 175, 185, 195, 205cm.
 • Dimensiunile cortului pliat 155x45x25cm, greutate 48 kg.
 • Suprafață acoperită: 290x570cm (16,5 m²)
 • 5 ani garantie consumator

 
Elegant impermeabil cort de evenimente cu o dimensiune de 3x6m vă oferi suficient spațiu pentru a organiza o sărbătoare mai mare sau o petrecere în grădină. În zilele călduroase de vară, vă oferi o umbră plăcută și vă oferi locul perfect pentru relaxare.
După cum știm, vremea poate fi imprevizibilă, dar pavilion vă poate salva o seară deja planificată cu prietenii de grătarul cald în caz de vreme rea. Pereții laterali separați pot fi combinați, indiferent dacă optați pentru deschis sau închis cort de evenimente.
Manipularea cu structura, în ciuda dimensiunilor mari, este simplă. În câteva secunde, cortul poate fi desfăcut fără ajutorul sculelor și plierea îndelungată. Construcția din oțel inoxidabil, cu o durată de viață lungă, datorită conexiunilor cu șurub, vă va servi mulți ani. În cazul în care partea dvs. din structură este deteriorată, înlocuiți-o pur și simplu și cortul vă va servi în continuare.  
Aluminiul este unul dintre cele mai utilizate materiale în secolul 21, este, de asemenea, cel mai preferat material în construcții - mai ales în cazul în care acestea necesită un material de lungă durată, nu necesită îngrijire suplimentară, deoarece este inoxidabil cu o culoare gri argintie.
Oferim pânze de cort în opt culori diferite, sunt 100% impermeabile. Acoperișul și pereții laterali al cortului sunt țesute din fibră de poliester cu un strat de PVC pe interior. Pereții laterali al cortului sunt detașabili, sunt atașați de pânza acoperișului cu scaiul. De asemenea, puteți folosi cortul ca un adăpost deschis unde pătrunde lumina zilei, dar în același timp creează o umbră.
Lantele corturilor se caracterizează printr-o întreținere simplă. Apa curată este suficientă pentru curățare, cu unul mai mare puteți utiliza un detergent ușor. Nu vă recomandăm să le spălați în mașina de spălat și să nu folosiți nici un înălbitor. Manevrarea corectă va prelungi viața cortului. Pânzele se usucă înainte de depozitare și se păstrează uscate. Când se depozitează umed, se poate forma mucegai.