Livrare expres gratuită Vânzare

Cort de gradina 2x3m

Gratuit: 3buc pereți solizi, 8 țaruși și husă de protecție + garanție de 5 ani!

În caz de accident, piesele de cadru sunt gratuite în primul an!

Tipărire publicitară pe cort, oricând, chiar și după livrare!

Ridicarea cortului de către o singură persoană în doar 40 de secunde!

Acest produs îl putem preda curierului la ora 13:00, care de obicei îl livrează în 2 zile.


Vânzare 3 097 Lei TVA inclus În stoc imediat:
 • Cort de gradina

  modelul exclusiv din aluminiu este proiectat pentru utilizare profesională cu viteze ale vântului de până la 60 km / h!
 • Ambalaj: acoperiș 100% impermeabil și 3 pereți detașabili separat fixați cu fermoar, construcție + 8 țaruși de ancorare, sac de pânză și sac de construcție inclus!
 • Durata de ridicare şi de pliere a cortului de către o singură persoană: 40 secunde!
 • Ambalare: acoperiș, construcție, 8 țaruși de ancorare și manșon de protecție. Accesorii optionale: 3 pereți detașabili separat, fixare cu scaiul
 • Construcție: foarfece din aluminiu (1,1 mm +) cu îmbinări înșurubate din aluminiu anodizat de înaltă calitate, cu brevete BRIMO autoblocante pe picioare hexagonale.
 • Dimensiunile cortului pliat 155x45x30cm, greutate 31kg
 • Scumpe piese compuse nailon polimer scumpe, cu garanție pe viață (înlocuire imediată) cu proprietăți mai bune decât îmbinările din aliaj.
 • Reglarea tavanului: 4 trepte de înălțime 175, 185, 195, 205cm.
 • Suprafața cortului: 195x290cm (5,6 m²)
 • 5 ani garantie

Cort de gradina aluminium 2x3m vă oferă nu numai un design modern, și o construcție durabilă. Construcția din aluminiu este ușor de întreținut și extrem de stabilă.  
Pânzele corturi de grădină sunt rezistente la radiațiile UV și la rupere. De asemenea, sunt rezistente la intemperii, 100% impermeabile. Avantajul suporturilor din aluminiu este că sunt rezistente la coroziune. Acest lucru oferă cortului de grădină o opțiune ideală pentru instalarea în aer liber.
Un alt avantaj al corturilor din aluminiu este durabilitatea de exemplu împotriva amoniacului sau aerului mării. Acești factori de mediu nu au efect asupra profilelor din aluminiu. Cortul de 2x3m este ușor datorită compactității sale atunci când este pliat pentru transport, astfel încât să-l poți transporta cu ușurință în portbagajul unei mașini și să-l folosești ca acoperiș în timpul vacanțelor pe mare.
Sistemul inovativ de construcție permite dispunerea și asamblarea simplă a cortului de grădină și se realizează în câțiva pași simpli într-un timp scurt. Instrucțiunile pentru fiecare cort sunt incluse în pachet.
Pânzele de grădină sunt detașabile, astfel încât să puteți configura cortul cu pereți laterali, fără pereți sau cu un singur perete, în funcție de nevoile dvs. Cortul oferă astfel diferite variante de utilizare și, prin îndepărtarea a trei pereți solizi, o mai bună circulație a aerului.  
Designul elegant este compatibil cu mediul și este disponibil în culori elegante și practice. Puteți utiliza suportul pentru grădină ca umbrire a unui loc de nisip pentru copiii al voastri, ca pavilion pentru o petrecere în grădină sau ca acoperiș pentru mobilier de grădină.
Pachetul include o structură, trei pereți solizi, o panză de acoperiș, țaruși de ancorare și un sac de transport. Cort de gradina protejează în mod eficient nu numai voi, prietenii și familia al voastra, și accesoriile din grădină de intemperii, curenți, vânt și frig. Astfel, vă oferă experiența în aer liber cu un grad de securitate internă.