Cort de petrecere 3x4,5m

Gratuit: 3 pereți solizi + 8 țaruși + sac de pânză și sac de construcție

Serviciu gratuit de construcție. Veți amenaja un cort în 40 de secunde!

În timpul garanție de 5 ani puteți suprimă cortul cu publicitate oricând!

Comenzile plasate până la ora 12:00 sunttrimise imediat și timpul de livrare preconizat este de 1-2 zile lucrătoare.


5 615.25 Lei Economisiţi: 1 857.25 Lei 3 758 Lei Preţ cu TVA
 • Cort tip foarfecă

  model de cort premium din aluminiu pentru utilizare extremă, cu viteze ale vântului de până la 70 km / h!
 • Ambalaj: acoperiș 100% impermeabil și 3 pereți detașabili separat fixați cu fermoar, construcție + 8 țaruși de ancorare, sac de pânză și sac de construcție inclus!
 • Durata de ridicare şi de pliere a cortului de către o singură persoană: 40 secunde!
 • Acoperișul și pereții sunt 100% impermeabili. Fabricat din țesătură Oxford din fibră de poliester foarte rezistentă cu acoperire de impregnare din poliuretan.Longevitate!
 • Construcție: foarfece din aluminiu (1,8 mm +) cu îmbinări înșurubate din aluminiu anodizat de înaltă calitate, cu brevete BRIMO autoblocante pe picioare hexagonale.
 • Piese compozite polimer nailon valoroase, cu garanție pe viață (înlocuire imediată), cu proprietăți mai bune decât îmbinările din aliaj.
 • Dimensiunile cortului pliat 155x40x30cm, greutate 55 kg
 • Reglarea tavanului: 2 trepte de înălțime 195, 207cm.
 • Suprafața cortului: 290x430cm (12,4 m²)
 • 5 ani garantie consumator

Cortul din aluminiu Hexagon Premium este cel mai bun din gama BRIMO și pe piața europeană în general. Cortul este proiectat pentru condiții extreme. Vindem corturi pentru petreceri cu 3 pereți cu fermoar. Țaruși de ancorare sunt desigur.  
Piesele compuse nailon-polimer au o garanție pe viață (ÎNLOCARE IMEDIATĂ) și nu există riscul de oboseală sau rupere a materialului. Deși cort de petrecere Premium este realizat din aluminiu de înaltă calitate, cu siguranță nu este ușor. Picior în formă de hexagon, cu două brevete de blocare automată, pentru a se desface extrem de ușor.
Prelată de acoperiș impermeabilă, cu o articulație îndoită, lipită pe interior cu bandă termică și pereți separați cu fermoar, vă vor proteja de ploaie 100%.
Construcția din aluminiu anodizat cu o grosime internă de 1,8 mm și mai mult este o garanție că cortul nu se va mișca pe vânturi foarte puternice! Profilele de tavan cu o grosime de 1,8 mm sunt, în plus, armate cu camere interne.
Ușor de curățat, datorită poliesterului rezistent la murdărie Oxford de înaltă performanță. Colțurile acoperișului sunt prevăzute cu mânere pentru ancorare cu frânghii în laterale. În condiții extreme, ochii sunt adăugați și în colțuri pentru ancorare cu o frânghie direct pe structură.
Piese de schimb asiguram doar pentru corturi pliabil BRIMO. Piese de schimb ale construcției gratuit în primii 2 ani de la garanția extinsă de 5 ani. Lista de prețuri cu pânze BRIMO la cerere.