Livrare expres gratuită Vânzare

Cort de petrecere 3x4,5m

Gratuit: 3buc pereți solizi, 8 țaruși și husă de protecție + garanție de 5 ani!

În caz de accident, piesele de cadru sunt gratuite în primul an!

Tipărire publicitară pe cort, oricând, chiar și după livrare!

Ridicarea cortului de către o singură persoană în doar 40 de secunde!

Acest produs îl putem preda curierului la ora 13:00, care de obicei îl livrează în 2 zile.


Vânzare 3 597 Lei TVA inclus În stoc imediat:
 • Cort de petrecere

  modelul super aluminiu este proiectat pentru utilizare regulată cu viteze ale vântului de până la 50 km / h!
 • Ambalare: acoperiș, construcție, 3 pereți detașabili separat, fixare cu scaiul + 8 țaruși de ancorare și manșon de protecție.
 • Durata de ridicare şi de pliere a cortului de către o singură persoană: 40 secunde!
 • Acoperișul și pereții sunt 100% impermeabili. Fabricat din țesătură din fibră de poliester foarte densă (60%) și acoperire din PVC (40%) cu o greutate a prelatei de 330g / m2. Pânzele noastre sunt mai puternice decât multe prelate mai grele, care au o țesătură de 25% și o acoperire din PVC de 75%, în timp ce acest strat de PVC are o durată de serviciu mai scurtă decât țesătura.
 • Construcție: foarfece din aluminiu cu articulații înșurubate și profiluri întărite prin nervuri în cavitate. Grosimea pereților profilului individual 0,9 mm până la 3 mm (fiecare profil al structurii este supus unei presiuni diferite și această presiune corespunde grosimii sale)
 • Reglarea tavanului: 4 niveluri de înălțime 175, 185, 195, 205cm.
 • Dimensiunile cortului pliat 155x35x25cm, greutate 35 kg.
 • Suprafata acoperita: 290x430cm (12,4 m²)
 • 5 ani garantie consumator

 
Cort de petrecere cu profile de aluminiu pătrate de înaltă calitate este potrivit pentru utilizatorii cu cerințe ridicate. Datorită procesării profesionale și a materialelor de top, asigură o durată lungă de funcționare a standului.
Construcția din aluminiu este a treia mai ușoară decât oțelul și astfel se caracterizează prin ultra-ușurință. Aplicat această economie de greutate la grosimea profilelor interne. Profilurile stabile din aluminiu sunt în mod clar una dintre cele mai importante caracteristici.
Domeniul de aplicare a statutului este divers. Pot fi folosite la diferite evenimente, expoziții, piețe sau în sectorul gastronomic sau în grădina proprie. Aceste corturile sunt o alegere excelentă pentru toate cerințele. Corturile noastre și-au găsit deja utilizarea în școli, pompieri, restaurante, dar și în instituții publice.
În plus față de calitatea excelentă a materialului, ele excelează și în asamblarea și demontarea simplă și nemaipomenită. Acoperișul și laturile cortului sunt impermeabile și oferă o protecție optimă împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile, cum ar fi vântul, soarele și ploaia. Materialul este confecționat din poliester rezistent cu un strat de PVC.
BRIMO este unul dintre cei mai importanti producatori corturî de petrecere și suntem specializați în producția de corturi, inclusiv accesorii. Pentru un efect perfect, oferim imprimarea individuală a corturilor. Funcționăm următoarele metode de imprimare: metoda fier-on și sublimarea. Accesul rapid la produs și cele mai bune prețuri de pe piață sunt criterii importante.
La cumpărare corturilor, nu trebuie să uităm de cotație: cine cumpără ieftin, cumpără de două ori. De multe ori suntem chemați de clienții care au cumpărat un cort ieftin și au apărut complicații în timpul primei utilizări. Oferim clienților noștri piese de schimb pentru construcții, inclusiv acoperișuri și prelate. Garanția de 5 ani este o garanție a achiziționării unui produs de calitate care va face parte din sărbătorile dvs. sau în sfere profesionale. Datorită faptului că piața este supradimensionată de diverse produse, pierdeți rapid pista. Acesta este motivul pentru care ne-am instruit personalul, așa că vom fi bucuroși să vă oferim sfaturi profesionale despre configurarea standului dvs..