Livrare expres gratuită Vânzare

Cort evenimente pliabil 4x6m

Gratuit: 3buc pereți solizi, 8 țaruși și husă de protecție + garanție de 5 ani!

În caz de accident, piesele de cadru sunt gratuite în primul an!

Tipărire publicitară pe cort, oricând, chiar și după livrare!

Ridicarea cortului de către o singură persoană în doar 40 de secunde!

Acest produs îl putem preda curierului la ora 13:00, care de obicei îl livrează în 2 zile.


Vânzare 7 197 Lei TVA inclus În stoc imediat:
 • Cort evenimente pliabil

  model de cort premium din aluminiu pentru utilizare extremă, cu viteze ale vântului de până la 70 km / h!
 • Ambalaj: acoperiș, construcție, 3 pereți detașabili separat fixați cu scaiul + 8 țaruși de ancorare și un manșon de protecție!
 • Durata de ridicare şi de pliere a cortului de către o singură persoană: 40 secunde
 • Acoperișul și pereții sunt 100% impermeabili. Fabricat din tesatura Oxford din fibra de poliester foarte rezistenta cu strat de PVC. Viata lunga!
 • Construcție: foarfece din aluminiu (1,8 mm +) cu îmbinări înșurubate din aluminiu anodizat de înaltă calitate, cu brevete BRIMO autoblocante pe picioare hexagonale.
 • Piese compozite nailon polimer valoroase, cu garanție pe viață (înlocuire imediată), cu proprietăți mai bune decât îmbinările din aliaj.
 • Dimensiunile cortului pliat 200x45x35cm, greutate 71 kg
 • Reglarea tavanului: 4 trepte de înălțime 175, 185, 195, 205cm. Înălțimea totală a cortului este de 345cm.
 • Suprafața cortului: 400x600cm (24 m²)
 • Garanție de 5 ani pentru consumatori

Va gândiți la cum să crești vânzările companiei? Concentrarea pe marketing este cel mai important pas către succes. Știm că obiectivul afacerii nu este doar acela de a obține un client, ci și de a-l păstra. De aceea, marketingul și inovația sunt foarte importante în afaceri. Marketingul joacă una dintre cel mai importante atribuție pentru o afacere de succesa gândești la cum să crești vânzările companiei? Concentrarea pe marketing este cel mai important pas către succes. Știm că obiectivul afacerii nu este doar acela de a obține un client, ci și de a-l păstra. De aceea, marketingul și inovația sunt foarte importante în afaceri.  
Dacă dorim să caracterizăm marketingul, acesta este descris prin termeni precum promovarea, procesul de planificare sau politica de afaceri. Cu siguranță sunteți interesat și de avansarea companiei, distribuirea ideilor și participarea la expoziții. Pur și simplu îți promovezi produsul, marca .
Credeți publicitate, va face cunoscuți clienților. Aveți nevoie de un fond cu normă întreagă și, în același timp, pentru acoperișul bunurilor dvs.? Avem o soluție pentru voi. Prin intermediul cortului publicitar 4x6m veți obține o reclamă unică și o protecție perfectă a mărfurilor.
Un mod excelent de a opri vremea, suportul publicitar este potrivit pentru uz interior sau exterior. Ca entitate de afaceri, cu siguranță aveți mulți ani de experiență în ceea ce privește vânzările în aer liber. Prezentarea în aer liber este asociată cu riscul de condiții meteorologice, furtuni imprevizibile în zilele călduroase de vară sau în timpul înghețului și ninsorii de iarnă.
Construcția este solidă și se caracterizează prin calitate înaltă. Este confecționat din aluminiu anodizat. Grosimea internă de 1,8 mm este o garanție că veți obține stabilitate și durabilitate în condiții de vânt mai puternice. Aspectul este foarte simplu, fără efort, lucru pe care cu siguranță îl veți aprecia. Prelata este 100% rezistentă la apă, țesătura oxford cu acoperire impregnată cu poliuretan garantează nu numai rezistența la radiațiile UV, ci și carenele puternice.
Pânzele sunt fixate cu un fermoar clasic și o fixare și mai stabilă din interior în structură este fixată cu bretele. Vă putem oferi imprimarea standului promo 4x6m de către compania noastră. Metoda de imprimare este de fier sau de sublimare. Pe baza trimiterii logo-ului sau a textului necesar, vă putem crea o ofertă pentru dvs. Este necesar să menționați dimensiunea și locul pe care sunteți interesat să îl suprimați. Efectul rezultat este unic și surprinde perfect marca dvs. și mărfurile prezentate. Scopul este de a atrage și mai ales să știi să vinzi.