Livrare expres gratuită Vânzare

Cort Evenimente 4x4m

Gratuit: 3buc pereți solizi, 8 țaruși și husă de protecție + garanție de 5 ani!

În caz de accident, piesele de cadru sunt gratuite în primul an!

Tipărire publicitară pe cort, oricând, chiar și după livrare!

Ridicarea cortului de către o singură persoană în doar 40 de secunde!

Acest produs îl putem preda curierului la ora 13:00, care de obicei îl livrează în 2 zile.


Vânzare 4 697 Lei TVA inclus În stoc imediat:
 • Cort Evenimente

  model de cort premium din aluminiu pentru utilizare extremă, cu viteze ale vântului de până la 70 km / h!
 • Ambalaj: acoperiș, construcție, 3 pereți detașabili separat fixați cu scaiul + 8 țaruși de ancorare și un manșon de protecție!
 • Durata de ridicare şi de pliere a cortului de către o singură persoană: 40 secunde!
 • Acoperișul și pereții sunt 100% impermeabili. Fabricat din tesatura Oxford din fibra de poliester foarte rezistenta cu strat de PVC. Viata lunga!
 • Construcție: foarfece din aluminiu (1,8 mm +) cu îmbinări înșurubate din aluminiu anodizat de înaltă calitate, cu brevete BRIMO autoblocante pe picioare hexagonale.
 • Piese compozite nylon polimer valoroase, cu garanție pe viață (înlocuire imediată), cu proprietăți mai bune decât îmbinările din aliaj.
 • Dimensiunile cortului pliat 200x35x35cm, greutate 56 kg
 • Reglarea tavanului: 4 trepte de înălțime 175, 185, 195, 205cm. Înălțimea totală a cortului este de 345cm.
 • Suprafața cortului: 400x400cm (16 m²)
 • Garanție de 5 ani pentru consumatori

Aveți de gând să participați la evenimente și trebuie să vă prezentați de neuitat? Cortul Evenimente este o alegere excelentă și, în același timp, un însoțitor inseparabil în cazul organizării de evenimente, conferințe, aniversări, târguri sau expoziții ale angajaților. Cortul Evenimente descrie clar marca dvs. cu care veniți pe piață. Cu ocazia unor expoziții, cum ar fi spectacolul auto, unde este prezentat un design nou cu o aerodinamică îmbunătățită, utilizarea unui cort Evenimente 4x4m este legată în mod inextricabil. Aceste corturi sunt realizate din construcții din aluminiu. Corturile Evenimente sunt caracterizate de o calitate și stabilitate ridicate. Deoarece sunt din aluminiu, sunt ușoare, dar încă foarte robuste. Datorită sistemului de construcție ușoară și a foarfecelor, manipularea este foarte simplă și lipsită de importanță. Dispunerea standului este posibilă în 40 de secunde. Materialul pânzelor de cort este cu un strat de poliuretan. Țesătura se caracterizează prin impermeabilitate și viață lungă. Deoarece picioarele construcției au două sisteme solide de autoblocare din nailon, desfășurarea suportului este destul de simplă. Puteți utiliza timpul economisit, de exemplu, pentru pregătirea materialelor promoționale sau pentru dispunerea biroului de prezență. 
Utilizând suportul promoțional veți obține o prezentare eficientă, veți fi mai flexibili și mai mobili. Sunt disponibile în următoarele culori: verde, negru, alb, bej, roșu și albastru. Pe baza acestor culori, este posibil să vă armonizați perfect cu marca sau mediul dvs.
Cu un suport suprimat, vă garantăm un succes de 100%. Succesul se bazează și pe oportunitățile de care profitați. Având în vedere utilizarea tuturor informațiilor disponibile, succesul dvs. este afectat și de modul în care vă puteți îmbunătăți obiectivul de marketing. Prin suprimarea cortului, veți obține o soluție originală și la prima vedere clientul va ști în ce sector vă deplasați. Suprimarea suportului este posibilă fie prin metoda de călcare, fie prin sublimare.
Pur și simplu trimiteți-ne textul sau logo-ul dorit într-un vector .pdf, .eps și pe baza informațiilor furnizate, departamentul nostru va pregăti o ofertă de preț. Este posibilă suprimarea pânzei de acoperiș, a gulerului și a laturilor exterioare ale pânzelor laterale. Este important să indicați numărul și dimensiunea tipăririi necesare. Aceste date trebuie precizate clar și literal la 100% - pentru ca noi, în calitate de producător și client, să ne înțelegem reciproc, deoarece, conform datelor introduse, performanța va fi realizată, iar satisfacția dvs. este esențială pentru noi.

Domeniile de preț variază, în funcție de metoda de tipărire. Metoda de călcare este mai simplă, durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare, sulfând până la 1-2 săptămâni. Totul depinde de complexitatea tipăririi. Considerăm că rezultatul este important. Rezultatul este o serie de acțiuni petrecute în obiectivul perfect de afaceri, pe care îl veți dobândi cu siguranță printr-un stand promoțional.