Blog: Cortul de moto

Cortul de moto

25.03.2018 · Administrátor

Fundal pentru momentele în care adrenalina și pasiunea au solo.

Ideea noastră de bază era să construim una  un cort ușor, practic și rapid descompus. Corturile Brimo pot fi transportate cu ușurință. Când sunt pliate, se potrivesc în portbagajul unei mașini. 


Motocort va servi pentru a proteja mașina


Participați la diverse evenimente de reglare, evenimente de motocicletă și rezolvați în continuare dilema modului de a vă proteja bijuteria de capcanele vremii? Poate fi o soluție pentru dvs.  cort marca BRIMO. Amenajarea cortului nu va lua mai mult de cât un minut. Cortul de moto va servi drept o mare protecție pentru mașină. Datorită pereților laterali, puteți închide complet cortul. 

Evenimente similare durează întreg weekendul. Dacă nu doriți să vă părăsiți locul de expoziție pentru cazare, puteți amenaja un alt cort în imediata apropiere, care vă va asigura confortul în timpul nopții. Cortul te va proteja de vreme rea. 


Motocort rulotă


Ca dispozitiv pentru un autovehicul rezidențial privat, puteți achiziționa mobilier pliant LIFETIME. Masa pliabilă este realizată din materiale de înaltă calitate. Construcția mesei este realizată din oțel solid cu un spray gri închis, care protejează metalul de coroziune. Capacitatea de încărcare a mesei este de până la 350 kg. Cu utilizarea pe termen lung, mesele pliabile își păstrează forma și stabilitatea culorilor.


Motocort în culorile mașinii voastre


Vă place perfecțiunea și armonia? Imprimați cortul cu propriul logo, titlu, potriviți-l la culorile mașinii. Brimo oferă un serviciu de tipărire cort. Există două modalități de suprimare. Prima metodă este tipărirea prin sublimare. Prin imprimarea prin sublimare, putem tipări cortul peste tot cu imagini, logo-uri. Garantăm calitatea! Folosim tehnica de sublimare pentru a suprima doar corturile din aluminiu.  A doua metodă de imprimare este tehnica de călcat. Folosit pentru logo-uri, titluri mai puțin complicate. Trimite-ne ideea voastra în formatele necesare (.eps, .ai, .cdr, pdf cu vector) și vom pregăti o ofertă de preț. Creați motocort original care va purta stilul mașini. 

Cu motocorturi imprimate, veți excela printre alți iubitori de mașini. Prezentați-vă mașina în cea mai bună lumină datorită cortului marca BRIMO

Distribuiți pe Facebook