Vizibilitate mare

Vă vom tăia reclama într-o folie termică specială.

Presiunea și temperatura înalte pătrund în țesătura din poliester, astfel încât nu poate fi dezlipită. Un astfel de imprimeu este distinctiv și atrage atenția trecătorilor.


Durabilitate exceptionala

Folosim folii de marcă care au fost dovedite de-a lungul anilor și a căror durată de viață este extrem de lungă chiar și cu utilizarea zilnică. După ani de zile, nu își pierde puterea sau pigmentul.
Producție expresă

Imprimăm pe mii de corturi pe care le-am făcut în avans. Imprimarea se poate face imediat după primirea plății și aprobarea vizualului 2D. Timpul mediu de producție este de 2 zile lucrătoare, iar în cazuri urgente putem trimite corturile publicitare prin curier în aceeași zi.


Vei fi avantajat cu noi

Nu este nimic mai rău decât să-ți investești timpul și banii într-un cort publicitar care nu are nimic de oferit decât un preț mai mic. 

Credeți că cortul publicitar cu cearșafuri frumos întinse care stau pe cadru vă va transforma sloganul sau logo-ul într-o afacere uluitoare!
Culorile și dimensiunea filmelor

 Dacă logo-ul tău este mai colorat, nu contează, îl putem tipări pe folie albă într-o imprimantă de format mare. În caz contrar, vom folosi 16 variante de culoare, inclusiv 2 metalice. Taiem materialele tale in folii intr-o rola fara sfarsit de 50 cm latime. După apariție, scoatem folia inutilă și astfel se creează un logo sau text pe jumătatea cortului promoțional. Fiecare dintre solicitările dumneavoastră consumă o cantitate diferită de folie, ceea ce afectează prețul tipăririi. Pretul tiparirii depinde de cantitatea de folie folosita si nu de metri patrati de logo sau text.


Marca BRIMO® sinonim al certitudinii

Dezvoltarea pe termen lung a construcțiilor cu foarfece vă va oferi încredere chiar și pe vremea vântului. Acesta este și motivul pentru care ne putem permite să punem gratuit piese de schimb pe cadru. Îmbunătățirea constantă a designului pânzelor nu mărește doar frumusețea, ci și funcționalitatea. Îmbinările cu îmbinări de cusut de înaltă calitate și îmbinări lipite au fost doar începutul. Astăzi, adăugăm deja cusături ascunse pentru o rezistență și mai mare a îmbinărilor.