Livrare expres gratuită Vânzare

Corturi de grădină 2x2m

Gratuit: 3buc pereți solizi, 8 țaruși și husă de protecție + garanție de 5 ani!

În caz de accident, piesele de cadru sunt gratuite în primul an!

Tipărire publicitară pe cort, oricând, chiar și după livrare!

Ridicarea cortului de către o singură persoană în doar 40 de secunde!

Acest produs îl putem preda curierului la ora 13:00, care de obicei îl livrează în 2 zile.


Vânzare 2 097 Lei TVA inclus În stoc imediat:
 • Corturi de grădină

  modelul super aluminiu este proiectat pentru utilizare regulată cu viteze ale vântului de până la 50 km / h!
 • Ambalare: acoperiș, construcție, 3 pereți detașabili separat, fixare cu scaiul + 8 țaruși de ancorare și manșon de protecție.
 • Durata de ridicare şi de pliere a cortului de către o singură persoană: 40 secunde!
 • Acoperișul și pereții sunt 100% impermeabili. Fabricat din țesătură din fibră de poliester foarte densă (60%) și acoperire din PVC (40%) cu o greutate a prelatei de 330g / m2. Pânzele noastre sunt mai puternice decât multe prelate mai grele, care au o țesătură de 25% și o acoperire din PVC de 75%, în timp ce acest strat de PVC are o durată de serviciu mai scurtă decât țesătura.
 • Construcție: foarfece din aluminiu cu articulații înșurubate și profiluri întărite prin nervuri în cavitate. Grosimea pereților de profil individuali de la 0,9 mm la 3 mm (fiecare profil al structurii este supus unei presiuni diferite și această presiune corespunde grosimii sale)
 • Reglarea tavanului: 4 niveluri de înălțime 175, 185, 195, 205cm.
 • Dimensiunea cortului pliat 155x25x25cm, greutatea 22 kg.
 • Suprafață acoperită: 195x195cm (3,8 m²)
 • 5 ani garantie consumator

 
Aluminiu ultra ușoare corturi de vânzări au fost construite din aluminiu fără componente din plastic. Greutatea mică și sistemul de construcție cu foarfeca este cel mai mare beneficiu pe care ți-l oferă un cort din aluminiu ultra ușor. Construcția pliată vă permite să depozitați și să transportați cu ușurință cortul, se poate încadra cu ușurință în portbagajul unei mașini.
Practic cort de vânzări poate fi utilizat pe spații de expoziție în interior sau în aer liber. Puteți alege aspectul și culoarea cortului în funcție de ideile dvs. Dimensiunea de 2x2m este preferată mai ales de vânzătorii de pe piețe, târguri și altele asemenea. Veți primi cârlige de cort pentru fiecare cort gratuit achiziționa.
Bineînțeles că și acest model este înșurubat. Proprietăți care caracterizează aluminiu: ușor, nemagnetic, anticoroziv. Desfacerea cortului este ușoară fără utilizarea instrumentelor. Înălțimea tavanului poate fi ajustată după cum este necesar, datorită picioarelor telescopice.  
Pânzele corturilor sunt țesute din țesătură din poliester de înaltă calitate. Partea interioară a prelaturilor este îmbogățită cu un strat de PVC, datorită căruia țesătura este 100% impermeabilă. Mărimea prelatelor este adaptată precis construcției. Nu se formează rufe, prelaturile sunt bine întinse pe structură. Corturile sunt disponibile în diferite culori.
BRIMO oferă clienților săi servicii de cort. Servicii gratuite de piese de schimb și construcții. Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți o fotografie cu partea deteriorată, o veți dovedi cu o dovadă de cumpărare și vă vom trimite partea respectivă. Înlocuirea pieselor este ușoară datorită conexiunilor cu șuruburi. Construcția cortului nu este vopsită, deoarece este aluminiu care este inoxidabil. Nu este nevoie să terminați aluminiu.
Menținerea statutului este simplă. Nu recomandăm să folosiți agenți de curățare agresivi pe prelaturile corturilor. Apa pură cu un detergent ușor este suficientă. Pânzele de cort trebuie lăsate să se usuce înainte de depozitare. Depozitați corturile într-un loc uscat și întunecat, cel mai ideal în subsolul casei și altele asemenea.