Corturi de nunta 3x6

Gratuit: 3 pereți solizi + 8 țaruși și sac de pânză și sac de construcție!

Serviciu gratuit de construcție. Veți amenaja un cort în 40 de secunde!

În timpul garanție de 5 ani puteți suprimă cortul cu publicitate oricând!

Comenzile plasate până la ora 12:00 sunttrimise imediat și timpul de livrare preconizat este de 1-2 zile lucrătoare.


3 596.01 Lei Economisiţi: 1 189.01 Lei 2 407 Lei Preţ cu TVA
 • Corturi de nunta

  model de cort premium din oțel pentru utilizare extremă, cu viteze ale vântului până la 55 km / h!
 • Ambalaj: acoperiș, construcție, 3 pereți detașabili separat fixați cu scaiul + 12 țaruși de ancorare și un manșon de protecție!
 • Durata de ridicare şi de pliere a cortului de către o singură persoană: 40 secunde!
 • Acoperișul și pereții sunt 100% impermeabili. Fabricat din țesătură Oxford din fibră de poliester foarte rezistentă, cu acoperire din PVC. Durată lungă de viață și calitate excelentă.
 • Construcție: foarfecă din oțel (1,1 mm +) cu articulații înșurubate din oțel de calitate, cu brevete BRIMO autoblocante pe picioare sub formă de hexagon.
 • Componente costisitoare nailon polimer, cu garanție pe viață (înlocuire imediată), cu proprietăți mai bune decât îmbinările din aliaj și oțel.
 • Dimensiunile cortului pliat 155x50x30cm, greutate 70 kg
 • Reglarea plafonului: 4 trepte de înălțime 175, 185,195, 205cm.
 • Suprafața cortului: 290x580cm (16,8 m²)
 • 5 ani garantie consumator

Cu un cort mobil de nuntă de 3x6m poți sărbători o recepție de nuntă magnifică chiar lângă lac sau în grădina ta. Corturile stabile sunt o alegere excelentă mai ales în spațiul deschis. Acestea oferă un loc protejat și uscat chiar dacă sunt schimbări meteorologice pe termen scurt.  
Cortul de nuntă de 3x6m a devenit popular datorită dimensiunii sale și a posibilității de a invita un număr mai mare de invitați. Corturile mari de nuntă sunt ideale pentru momentele mari. Oferă mult spațiu pentru sărbători spectaculoase.
Datorită sistemului simplu de foarfecă, puteți utiliza flexibil dispunerea rapidă a structurii de oțel. Desigur, compoziția cortului este la fel de ușoară. Partea inferioară a piciorului cortului în formă de hexagon este echipată cu un toc robust mărit, care este rezultatul, că cortul nu se scufundă nici pe o bază neconsolidată și rămâne întotdeauna stabil.
Profilul din oțel hexagonal al picioarelor asigură stabilitate maximă. Construcția din oțel este disponibilă în albastru regală. Capacele din nylon protejează profilele de foarfecă din oțel și, de asemenea, țesătura de acoperiș împotriva deteriorării nu numai în timpul utilizării,și în timpul transportului. Cu acest lucru crește durata de viață a acoperișului.
Îmbinările cu profil glisant sunt acoperite cu nylon scump (nylonul este puternic rezistent la impact) care previne frecarea și zgârieturile profile de structură din oțel. Acest lucru simplifică de asemenea asamblarea și demontarea.  

Secțiunile de acoperiș și lateral sunt 100% impermeabile, rezistente la UV și sunt aplicate cu Velcro. Brevetele de fixare asigură o tensiune uniformă a acoperișului. Pânza răspândită în acest fel arată netedă și perfectă.
Sunt disponibile versiuni cu uși și ferestre, astfel încât mai multă lumină să pătrundă în cort și să permită astfel o vedere asupra împrejurimilor și să nu pară închise. Dacă soarele este prea puternic, puteți închide geamurile. Cortul de nunta PREMIUM 3x6m este o alegere excelentă pentru a petrece evenimente de viață excepționale cu experiențe de neuitat.