Blog: Corturi pliabile de petreceri

Corturi pliabile de petreceri

26.02.2018 · Administrátor

Momente strălucitoare - BRIMO nu trebuie ratat la nicio petrecere!

Corturi de petrecere pliabile au o utilizare foarte variată. Variabilitatea lor este de neprețuit. Când adăugați stabilitate, o asamblare ușoară și rapidă, nu veți ști ce scop să utilizați.

Confort pe care îl vei aprecia

Dispunerea rapidă a cortului vă va economisi suficient timp pentru a vă putea concentra pe pregătirile suplimentare pentru sărbătoare. Corturile de petrecere vă vor oferi suficient spațiu. Dimensiunile corturilor variază de la 2x2m la 4x8m. Îți poți amenaja cortul pe terasă, în grădină sau pur și simplu acolo unde aveți nevoie. Ancorați cortul cu țaruși de ancorare. Țaruși fac parte din pachetul fiecărui cort. A doua posibilitate de ancorare a cortului este cu ajutorul pungilor de greutate, care sunt umplute cu nisip sau pietriș. După umplere, greutatea lor este de 14 kg. Construcția corturilor este realizată din materiale de calitate. În oferta noastră veți găsi corturi cu oțel sau aluminiu.

Corturi de petrecere și utilizarea lor tradițională

Puteți utiliza, de asemenea, cortul de petrecere ca un adăpost excelent pentru piscină. Pânza de acoperiș vă va proteja de lumina directă a soarelui, nu trebuie să vă faceți griji pentru arsurile solare. De asemenea, puteți folosi cortul ca garaj. Dacă alegeți o dimensiune suficientă a cortului, puteți să vă parcați mașina sub cort. Puteți închide cortul folosind pereții laterali. Mașina va rămâne protejată de vremea nedorită. Nu recomandăm utilizarea cortului pentru acoperișuri permanente, corturile au fost făcute pentru pliere și desfășurare. Cortul este ușor depozitat și transportat atunci când este pliat. Vă recomandăm să folosiți un sac de transport pentru transport, pe care îl puteți achiziționa pe site-ul nostru. Utilizarea corturilor pentru petreceri este versatilă.

Important de știut

Depozitarea cortului după sezon este ușoară. Asigurați-vă că depozitați cortul curat și mai ales uscat. Spălați cortul cu apă curată, nu folosiți produse de curățat chimice sau înălbitor. După curățare, lăsați cortul să se usuce, apoi păstrați-l într-un loc uscat. Nu recomandăm păstrarea prelatei împreună cu construcție. Dacă urmați aceste puncte principale, durata cortului se va prelungi.

Indiferent dacă suflă un vânt neplăcut, începe să plouă sau, dimpotrivă, coșurile de soare, cortul plin de petrecere vă va oferi un refugiu perfect. Veți obține un fundal grozav și suficient pentru un eveniment de grădină sau un eveniment social. 

Distribuiți pe Facebook