Livrare expres gratuită Vânzare

Cort petrecere 2x3m

Gratuit: 3buc pereți solizi, 8 țaruși și husă de protecție + garanție de 5 ani!

În caz de accident, piesele de cadru sunt gratuite în primul an!

Tipărire publicitară pe cort, oricând, chiar și după livrare!

Ridicarea cortului de către o singură persoană în doar 40 de secunde!

Acest produs îl putem preda curierului la ora 13:00, care de obicei îl livrează în 2 zile.


Vânzare 2 097 Lei TVA inclus În stoc imediat:
 • Cort petrecere

  modelul din oțel Super este proiectat pentru utilizare profesională cu viteze ale vântului de până la 50 km / h!
 • Ambalaj: acoperiș, construcție, 3 pereți detașabili separat fixați cu scai + 8 țaruși de ancorare și un manșon de protecție!
 • Durata de ridicare şi de pliere a cortului de către o singură persoană: 40 secunde!
 • Acoperișul și pereții sunt 100% impermeabili. Fabricat din țesătură din fibră de poliester foarte densă (60%) și acoperire din PVC (40%) cu o greutate a prelatei de 330g / m2. Pânzele noastre sunt mai puternice decât multe prelate mai grele, care au o țesătură de 25% și o acoperire din PVC de 75%, în timp ce acest strat de PVC are o durată de serviciu mai scurtă decât țesătura.
 • Construcție: foarfece cu racorduri cu șurub. Oțel de calitate superioară, cu o metodă de producție modernă, care garantează o rezistență mai mare (+ -25%) în comparație cu corturile superioare și corturile de oțel competitive cu aceeași grosime a peretelui profil.
 • Brevetul BRIMO autoblocant din nailon pentru construcția din oțel este mai puternic decât brevetul BRIMO în trecut din oțel pentru super corturi. În același timp, garantează și mai ușor demontarea.
 • Vopseaua cu pulberi a construcţiei: termoplastică cu protecție extinsă la decolorare.
 • Reglarea plafonului: 4 trepte de înălțime 175, 185,195, 205cm.
 • Dimensiunile cortului pliat 155x33x23cm, greutate 32kg
 • Suprtafața cortului: 195x290cm (5,6 m²)
 • 5 ani garanție pentru consumator

Corturile petrecere cu profil interesant vă vor crea o umbră plăcută, vă vor proteja chiar și în cazul unei schimbări bruște a vremii și într-o seară mai rece creează un bord plăcut. Cortul de petrecere Super 2x3 m este dimensiunea ideală pentru nunți, petreceri în grădină sau evenimente sociale. Construcția cortului este proiectată în ceea ce privește stabilitatea și durabilitatea excepționale. Gazele pliabile pot fi combinate liber și utilizate ca aerisite, dar și închise  acoperire folosind trei ziduri solide cu intrare liberă. Pavioane de țesături vor fi utilizate pe deplin de organizatorii evenimentului. Grădinile frumoase îl vor completa. Cu costuri minime și instalare foarte simplă și rapidă, puteți crea un fundal plăcut pentru grătar, ședința cu prietenii sau o sărbătoare de familie.
Este mai uşor şi mai rezistent, deoarece merge împotriva curentului celorlalte corturi care măresc volumul construcţiei şi prin aceasta măresc şi masa, dar grosimea pereţilor interiori nu o modifică. Noi procedăm invers, am redus volumul cu doar 2 mm din volumul exterior al construcţiei şi l-am adăugat în pereţii interiori, cu aceasta am redus masa şi am mărit rezistenţa.
Această filosofie au utilizat-o şi la ţesătură, care datorită tehnologiilor celor mai noi are o densitate foarte ridicată a fibrelor şi îşi păstrează rezistenţa ridicată în ciuda masei reduse. Protecţia UV legată de materialele de calitate ale ţesăturii asigură stabilitatea culorii cu finisajul impregnat.
Sistemul BRIMO ajută montarea datorită asigurării automate a construcţiei. Montarea pavilionului pliabil devine mai simplă, printr-o tragere uşoară înspre sine construcţia se deblochează. Mai repede şi fără efort !!! Scaiul aplicat pe acoperiş şi pereţi pe toată circumferinţa vă va asigura un confort ca acasă. Construcţia integrală din oţel aliaj vă garantează o durată lungă de viaţă cu o masă mai redusă a cortului.
Vopseaua termoplastică specială cu pulberi creează un efect pastelat mat al construcţiei, ceea ce conferă cortului unicitate pe piaţă. Vopseaua limitează coroziunea şi este rezistentă la frecare.
Asigurăm piese de schimb numai pentru corturile pliante BRIMO. Servicii gratuite de piese de schimb și construcții. Lista de preţuri a prelatelor BRIMO la cerere.