Livrare expres gratuită Vânzare

Cort pavilion pliabil 3x4,5m

Gratis: 3 pereți solizi + 8 ţăruşi și manșon de protecție!

Servicii gratuite de piese de schimb și construcții.Veți amenaja un cort în 40 de secunde!

În timpul garanție de 5 ani puteți suprimă cortul cu publicitate oricând!

Comenzile plasate până la ora 12:00 sunttrimise imediat și timpul de livrare preconizat este de 1-2 zile lucrătoare.


Vânzare 3 097 Lei Preţ cu TVA În stoc imediat:
 • Cort pavilion pliabil

  modelul din oțel Super este proiectat pentru utilizare profesională cu viteze ale vântului de până la 50 km / h!
 • Ambalaj: acoperiș, construcție, 3 pereți detașabili separat fixați cu scaiul + 8 țaruși de ancorare și un manșon de protecție!
 • Durata de ridicare şi de pliere a cortului de către o singură persoană: 40 secunde
 • Acoperișul și pereții sunt 100% impermeabili. Fabricat din țesătură din fibră de poliester foarte densă (60%) și acoperire din PVC (40%) cu o greutate a prelatei de 330g / m2. Pânzele noastre sunt mai puternice decât multe prelate mai grele, care au o țesătură de 25% și o acoperire din PVC de 75%, în timp ce acest strat de PVC are o durată de serviciu mai scurtă decât țesătura.
 • Construcție: foarfece cu racorduri cu șurub. Oțel de calitate superioară, cu o metodă de producție modernă, care garantează o rezistență mai mare (+ -25%) în comparație cu corturile superioare și corturile de oțel competitive cu aceeași grosime a peretelui profil.
 • Brevetul BRIMO autoblocant din nailon pentru construcția din oțel este mai puternic decât brevetul BRIMO în trecut din oțel pentru super corturi. În același timp, garantează și mai ușor demontarea.
 • Vopseaua cu pulberi a construcţiei: termoplastică cu protecție extinsă la decolorare.
 • Reglarea plafonului: 4 trepte de înălțime 175, 185,195, 205cm.
 • Dimensiunile cortului pliat 155x33x23cm, greutate 44kg
 • Suprafața cortului: 290x430cm (12,4 m²)
 • 5 ani garanție pentru consumator

Cortul ușor, portabil și foarte rapid instalabil de grădină vă oferă fundalul perfect. La
sărbătorile organizate în aer liber pot crea o reprezentativitate într-un minut
mediu cu un spațiu generos pentru ca oaspeții să stea și să servească gustări. Sărbătorile de grădină,
nunți, dar puteți promova și promoții cu câteva niveluri mai mari. Se va crea un cort de grădină Super de 3x4,5 m
spațiu de aer cu umbră plăcută în vara caldă, când vremea se schimbă sau în zilele mai reci puteți
folosiți echipamentul complet din trei pereți solizi și o a patra ușă de închidere cu ușă de intrare. Materialele utilizate sunt bine prelucrate și
ales în ceea ce privește rezistența ridicată la stres mecanic, apă și radiații UV. perfect
aspectul și forma elegantă a pavilioanelor din grădină vor oferi evenimentelor voastre un nivel ridicat și vă vor face superbe
reprezinta
Este mai uşor şi mai rezistent, deoarece merge împotriva curentului celorlalte corturi care măresc volumul construcţiei şi prin aceasta măresc şi masa, dar grosimea pereţilor interiori nu o modifică. Noi procedăm invers, am redus volumul cu doar 2 mm din volumul exterior al construcţiei şi l-am adăugat în pereţii interiori, cu aceasta am redus masa şi am mărit rezistenţa.
Această filosofie au utilizat-o şi la ţesătură, care datorită tehnologiilor celor mai noi are o densitate foarte ridicată a fibrelor şi îşi păstrează rezistenţa ridicată în ciuda masei reduse. Protecţia UV legată de materialele de calitate ale ţesăturii asigură stabilitatea culorii cu finisajul impregnat.
Sistemul BRIMO ajută montarea datorită asigurării automate a construcţiei. Montarea pavilionului pliabil devine mai simplă, printr-o tragere uşoară înspre sine construcţia se deblochează. Mai repede şi fără efort !!! Scaiul aplicat pe acoperiş şi pereţi pe toată circumferinţa vă va asigura un confort ca acasă. Construcţia integrală din oţel aliat vă garantează o durată lungă de viaţă cu o masă mai redusă a cortului.
Vopseaua termoplastică specială cu pulberi creează un efect pastelat mat al construcţiei, ceea ce conferă cortului unicitate pe piaţă. Vopseaua limitează coroziunea şi este rezistentă la frecare.
Asigurăm piese de schimb numai pentru corturile pliante BRIMO. Servicii gratuite de piese de schimb și construcții. Lista de preţuri a prelatelor BRIMO la cerere.