Livrare expres gratuită Vânzare

Cort pentru grădină 2x2m

Gratuit: 3buc pereți solizi, 8 țaruși și husă de protecție + garanție de 5 ani!

În caz de accident, piesele de cadru sunt gratuite în primul an!

Tipărire publicitară pe cort, oricând, chiar și după livrare!

Ridicarea cortului de către o singură persoană în doar 40 de secunde!

Acest produs îl putem preda curierului la ora 13:00, care de obicei îl livrează în 2 zile.


Vânzare 1 597 Lei TVA inclus În stoc imediat:
 • Cort pentru grădină

  modelul din oțel Super este proiectat pentru utilizare profesională cu viteze ale vântului de până la 50 km / h!
 • Ambalare: acoperiș, construcție, 3 pereți detașabili separat, fixare cu scai + 8 țaruși de ancorare și manșon de protecție.
 • Durata de ridicare şi de pliere a cortului de către o singură persoană: 40 secunde
 • Acoperișul și pereții sunt 100% impermeabili. Fabricat din țesătură din fibră de poliester foarte densă (60%) și acoperire din PVC (40%) cu o greutate a prelatei de 330g / m2. Pânzele noastre sunt mai puternice decât multe prelate mai grele, care au o țesătură de 25% și o acoperire din PVC de 75%, în timp ce acest strat de PVC are o durată de serviciu mai scurtă decât țesătura.
 • Construcție: foarfece cu racorduri cu șurub. Oțel de calitate superioară, cu o metodă de producție modernă, care garantează o rezistență mai mare (+ -25%) în comparație cu corturile superioare și corturile de oțel competitive cu aceeași grosime a peretelui profil.
 • Brevetul BRIMO autoblocant din nailon pentru construcția din oțel este mai puternic decât brevetul BRIMO în trecut din oțel pentru super corturi. În același timp, garantează și mai ușor demontarea.
 • Vopseaua cu pulberi a construcţiei: termoplastică cu protecție extinsă la decolorare.
 • Reglarea plafonului: 4 trepte de înălțime 175, 185,195, 205cm.
 • Dimensiunile cortului pliat 155x23x23cm, greutate 27 kg.
 • Suprafața cortului: 195x195cm (3,8 m²)
 • 5 ani garanție pentru consumator
Cortul tip foarfecă folosește o construcție extrem de bine adaptată. Puteți asambla sau demonta mecanismul special rapid și fără instrumente suplimentare. Materialul sacoului vă permite apoi să reglați cortul exact la nevoile dvs. actuale. Puteți utiliza trei pereți solizi, și unul cu ușă pentru a crea o apăsare plăcută sau intimitate. Atunci când organizați nunți sau evenimente pe vreme plăcută, puteți răspândi doar acoperișuri arcuite elegant peste soare. Super
cortul tip foarfecă Super ă din sala practică 2 x 2 m va servi perfect ca pavilion de depozitare sau adăpost, de asemenea, în scopuri private, puteți utiliza un alt dispozitiv mobil în zona grădinii. spaţiu de exemplu pentru gratar. Materialele solide sunt bine rezistente la radiațiile UV, dar și la posibile ploi. Construcția solidă asigură aceste gazele din țesături chiar și pe vânturi puternice.
Este ușor și chiar mai puternic, deoarece merge împotriva curentului altor corturi, care cresc volumul structurii și crește astfel greutatea, dar nu schimbă grosimea pereților interiori. Dimpotrivă, facem acest lucru reducând volumul cu doar 2 mm față de volumul exterior al structurii și adăugându-l la pereții interiori, reducând în același timp greutatea și sporind rezistența.
De asemenea, am folosit această filozofie pe o țesătură care, datorită ultimelor tehnologii, are o densitate foarte mare de fibre și păstrează o durabilitate ridicată, în ciuda greutății sale scăzute. Protecția UV în combinație cu materiale textile de înaltă calitate garantează rezistența culorilor cu un tratament impregnat .
Sistemul BRIMO facilitează demontarea datorită fixării automate a structurii. Asamblarea pavionul pliabil devine mai simplă, construcția este deblocată cu o tragere ușoară unul față de celălalt. Chiar mai rapid și fără efort !!! Fermoarul uscat aplicat pe acoperiș și pereții din jurul perimetrului vă asigura confortul acasă. Construcție din oțel complet făcut z  aliaj din oțelul vă garantează o viață lungă cu o greutate mai mică a cortului.
Vopseaua specială în pulbere termoplastică creează un efect mat pastel al construcției, ceea ce conferă unicitate standului de pe piață. Vopseaua previne coroziunea și este rezistentă la abraziune. Corturile nu sunt concepute pentru acoperișuri pe termen lung și permanent, o astfel de utilizare reduce direct durata prelatei.
Oferim servicii numai pentru pavilioane pliante BRIMO. Servicii gratuite de piese de schimb și construcții. Piese de schimb pentru prelată BRIMO, listă de prețuri la cerere.