Cort de vânzăre 3x6m

Gratuit: 3pereți pline + 12 țaruși și manșon de protecție!

Serviciu gratuit de construcție. Veți amenaja un cort în 40 de secunde!

În timpul garanție de 5 ani puteți suprimă cortul cu publicitate oricând!

Comenzile expediam imediat pana la 12:00 cu livrare preconizată în a doua zi lucrătoare.


3 000 Lei Economisiţi: 1 300 Lei 1 700 Lei Preţ cu TVA
 • Cort de vănzăre

  modelul din oțel exclusiv este proiectat pentru utilizare profesională cu viteze ale vântului de până la 50 km / h!
 • Ambalaj: acoperiș, construcție, 3 pereți detașabili separați fixați cu scaiul + 12 țaruși de ancorare și un manșon de protecție!
 • Durata de ridicare şi de pliere a cortului de către o singură persoană: 40 secunde!
 • Acoperișul și pereții sunt 100% impermeabili. Fabricat din țesătură din fibră de poliester foarte densă (60%) și acoperire din PVC (40%) cu o greutate a prelatei de 330g / m2. Pânzele noastre sunt mai puternice decât multe prelate mai grele, care au o țesătură de 25% și o acoperire din PVC de 75%, în timp ce acest strat de PVC are o durată de serviciu mai scurtă decât țesătura.
 • Construcție: foarfece cu racorduri cu șurub. Oțel de calitate superioară, cu o metodă de producție modernă, care garantează o rezistență mai mare (+ -25%) în comparație cu corturile superioare și corturile de oțel competitive cu aceeași grosime a peretelui profil.
 • Brevetul BRIMO autoblocant din nailon pentru construcția din oțel este mai puternic decât brevetul BRIMO din oțel pentru super corturi. În același timp, garantează și mai ușor demontarea.
 • Vopseaua cu pulberi a construcţiei: termoplastică cu protecție extinsă la decolorare.
 • Reglarea tavanului: 5 trepte de înălţime 170, 180, 190, 200, 210cm.
 • Dimensiunile cortului pliat 150x40x23cm, greutate 50 kg
 • Suprafața cortului: 290x580cm (16,8 m²)
 • 5 ani garanție pentru consumator

Corturile de vânzare exclusiv 3x6m sunt mari, iar acest spațiu este folosit de comercianți, care datorită zonei mari a standului de vânzări pot acoperi mai multe bunuri și sunt mai vizibile, deoarece ocupă mai mult spațiu pe piață .  Cort de vânzăre este  stabil nu numai datorită celor șase picioare, dar și datorită profilelor de construcție din oțel de înaltă calitate, care sunt produse într-un mod mai bun decât majoritatea corturilor de oțel de pe piață, inclusiv cortul nostru Super. Cortul exclusiv de vânzări arată luxos pentru oameni și atrage atenția spre deosebire de alte corturi. O serie de îmbunătățiri ale structurii și ale prelatelor nu sunt numai datorită funcționalității, și esteticii întregului cort, deoarece cortul ar trebui să arate bine, nu numai pentru a servi
Este mai uşor şi mai rezistent, deoarece merge împotriva curentului celorlalte corturi care măresc volumul construcţiei şi prin aceasta măresc şi masa, dar grosimea pereţilor interiori nu o modifică. Noi procedăm invers, am redus volumul cu doar 2 mm din volumul exterior al construcţiei şi l-am adăugat în pereţii interiori, cu aceasta am redus masa şi am mărit rezistenţa.
Această filosofie au utilizat-o şi la ţesătură, care datorită tehnologiilor celor mai noi are o densitate foarte ridicată a fibrelor şi îşi păstrează rezistenţa ridicată în ciuda masei reduse. Protecţia UV legată de materialele de calitate ale ţesăturii asigură stabilitatea culorii cu finisajul impregnat.
Sistemul BRIMO ajută montarea datorită asigurării automate a construcţiei. Montarea pavilionului pliabil devine mai simplă, printr-o tragere uşoară înspre sine construcţia se deblochează. Mai repede şi fără efort !!! Scaiul aplicat pe acoperiş şi pereţi pe toată circumferinţa vă va asigura un confort ca acasă. Construcţia integrală din oţel aliat vă garantează o durată lungă de viaţă cu o masă mai redusă a cortului.
Vopseaua termoplastică specială cu pulberi creează un efect pastelat mat al construcţiei, ceea ce conferă cortului unicitate pe piaţă. Vopseaua limitează coroziunea şi este rezistentă la frecare.
Asigurăm piese de schimb numai pentru corturile pliante BRIMO. Piese de schimb pentru construcţie gratuit pe durata primilor doi ani din garanţia prelungită de cinci ani. Lista de preţuri a prelatelor BRIMO la cerere.