Livrare expres gratuită Vânzare

Cort de vânzăre 3x6m

Gratuit: 3buc pereți solizi, 12 țaruși și husă de protecție + garanție de 5 ani!

În caz de accident, piesele de cadru sunt gratuite în primul an!

Tipărire publicitară pe cort, oricând, chiar și după livrare!

Ridicarea cortului de către o singură persoană în doar 40 de secunde!

Acest produs îl putem preda curierului la ora 13:00, care de obicei îl livrează în 2 zile.


Vânzare 3 597 Lei Preţ cu TVA În stoc imediat:
 • Cort de vănzăre

  modelul din oțel Super este proiectat pentru utilizare profesională cu viteze ale vântului de până la 50 km / h!
 • Ambalaj: acoperiș, construcție, 3 pereți detașabili separați fixați cu scaiul + 12 țaruși de ancorare și un manșon de protecție!
 • Durata de ridicare şi de pliere a cortului de către o singură persoană: 40 secunde!
 • Acoperișul și pereții sunt 100% impermeabili. Fabricat din țesătură din fibră de poliester foarte densă (60%) și acoperire din PVC (40%) cu o greutate a prelatei de 330g / m2. Pânzele noastre sunt mai puternice decât multe prelate mai grele, care au o țesătură de 25% și o acoperire din PVC de 75%, în timp ce acest strat de PVC are o durată de serviciu mai scurtă decât țesătura.
 • Construcție: foarfece cu racorduri cu șurub. Oțel de calitate superioară, cu o metodă de producție modernă, care garantează o rezistență mai mare (+ -25%) în comparație cu corturile superioare și corturile de oțel competitive cu aceeași grosime a peretelui profil.
 • Brevetul BRIMO autoblocant din nailon pentru construcția din oțel este mai puternic decât brevetul BRIMO în trecut din oțel pentru super corturi. În același timp, garantează și mai ușor demontarea.
 • Vopseaua cu pulberi a construcţiei: termoplastică cu protecție extinsă la decolorare.
 • Reglarea plafonului: 4 trepte de înălțime 175, 185,195, 205cm.
 • Dimensiunile cortului pliat 155x40x23cm, greutate 56 kg
 • Suprafața cortului: 290x570cm (16,5 m²)
 • 5 ani garanție pentru consumator

Corturile de vânzare Super 3x6m sunt mari, iar acest spațiu este folosit de comercianți, care datorită zonei mari a standului de vânzări pot acoperi mai multe bunuri și sunt mai vizibile, deoarece ocupă mai mult spațiu pe piață .  Cort de vânzăre este  stabil nu numai datorită celor șase picioare, dar și datorită profilelor de construcție din oțel de înaltă calitate, care sunt produse într-un mod mai bun decât majoritatea corturilor de oțel de pe piață, inclusiv cortul nostru Super. Cortul Super de vânzări arată luxos pentru oameni și atrage atenția spre deosebire de alte corturi. O serie de îmbunătățiri ale structurii și ale prelatelor nu sunt numai datorită funcționalității, și esteticii întregului cort, deoarece cortul ar trebui să arate bine, nu numai pentru a servi
Este mai uşor şi mai rezistent, deoarece merge împotriva curentului celorlalte corturi care măresc volumul construcţiei şi prin aceasta măresc şi masa, dar grosimea pereţilor interiori nu o modifică. Noi procedăm invers, am redus volumul cu doar 2 mm din volumul exterior al construcţiei şi l-am adăugat în pereţii interiori, cu aceasta am redus masa şi am mărit rezistenţa.
Această filosofie au utilizat-o şi la ţesătură, care datorită tehnologiilor celor mai noi are o densitate foarte ridicată a fibrelor şi îşi păstrează rezistenţa ridicată în ciuda masei reduse. Protecţia UV legată de materialele de calitate ale ţesăturii asigură stabilitatea culorii cu finisajul impregnat.
Sistemul BRIMO ajută montarea datorită asigurării automate a construcţiei. Montarea pavilionului pliabil devine mai simplă, printr-o tragere uşoară înspre sine construcţia se deblochează. Mai repede şi fără efort !!! Scaiul aplicat pe acoperiş şi pereţi pe toată circumferinţa vă va asigura un confort ca acasă. Construcţia integrală din oţel aliat vă garantează o durată lungă de viaţă cu o masă mai redusă a cortului.
Vopseaua termoplastică specială cu pulberi creează un efect pastelat mat al construcţiei, ceea ce conferă cortului unicitate pe piaţă. Vopseaua limitează coroziunea şi este rezistentă la frecare.