Cort petrecere 3x6m

Gratis 12 țaruși și manșon de protecție! Accesorii optionale 3 pereţi solizi

Serviciu gratuit de construcție. Veți amenaja un cort în 40 de secunde!

În timpul garanție de 5 ani puteți suprimă cortul cu publicitate oricând!

Comenzile expediam imediat pana la 12:00 cu livrare preconizată în a doua zi lucrătoare.


1 299 Lei Preţ cu TVA 2 100 Lei Economisiţi: 801 Lei
 • Cort petrecere

  modelul super-oțel este proiectat pentru o utilizare regulată cu viteze ale vântului de până la 40 km / h!
 • Ambalare: acoperiș, construcție, 12 țaruși de ancorare și manșon de protecție. Accesorii optionale: 3 pereți detașabili separat, fixare cu scaiul
 • Durata ridicării şi plierii cortului de către o singură persoană: 40 secunde!
 • Acoperișul și pereții sunt 100% impermeabili. Fabricat din țesătură din fibră de poliester foarte densă (60%) și acoperire din PVC (40%) cu o greutate a prelatei de 330g / m2. Pânzele noastre sunt mai puternice decât multe prelate mai grele, care au o țesătură de 25% și o acoperire din PVC de 75%, în timp ce acest strat de PVC are o durată de serviciu mai scurtă decât țesătura.
 • Construcție: foarfece din oțel cu articulații înșurubate din oțel de înaltă calitate, cu un brevet BRIMO autoblocant din oțel pe picioare.
 • Vopseaua cu pulberi a construcţiei: epoxi-poliesterică.
 • Reglarea tavanului: 3 trepte de înălţime 185, 195, 205 cm.
 • Dimensiunea cortului pliat 150x45x25cm, greutate 49 kg.
 • Suprafața cortului: 290x580cm (16,8 m²)
 • 5 ani garanție pentru consumator

Cort petrecere oferă oportunitatea ideală de a crea un spațiu protejat separat. Petrecerile sau sărbătorile de vară în aer liber sunt foarte populare, așa cum sunt nunțile organizate în cadrul romantic al grădinilor amenajate. Utilizați o construcție proiectată practic. Puteți configura un cort de petrecere rapid și fără instrumente, proceduri complicate sau modificări. Materialul solid vă va oferi ție și oaspeților dvs. o umbră sau un adăpost plăcut în cazul unei schimbări bruște de vreme. Cort petrecere 3x6m oferă suficient spațiu pentru o companie mai mare, vă va ajuta să creați un mediu plăcut și facilități pentru aranjarea și servirea gustărilor. Luați grătaruri de grădină, nunți sau sărbători la un nivel cu totul nou.
Datorită dimensiunii mai mari a cortului pentru petreceri, l-am echipat cu un sistem de facilitare a securizării automate a structurii. Datorită căruia descompunerea și plierea devine mai rapidă și fără muncă.
Culoarea structurii de oțel conține aditivi anti-coroziune și anti-zgârieturi în timpul manipulării.
Țesătura cu prelată de înaltă densitate asigură o rezistență peste medie și rezistență la deteriorare cu un tratament de impermeabilizare impregnat. Setul tuturor prelatelor conține un factor UV, care garantează răcoarea produselor și rezistența culorilor a prelatei de acoperiș..
Construcția nobilă din oțel gros a cortului de petrecere 3x6m poate rezista la vânturi și mai puternice, așa că aveți grijă și de viața lungă a cortului de petrecere. Corturile nu sunt destinate acoperișurilor pe termen lung și permanent, o astfel de utilizare reduce în mod direct viața prelatei.
Oferim servicii BRIMO numai pentru corturile noastre de petrecere. Piese de construcție gratuite în primii 2 ani ai garanției extinse de 5 ani. Lista prețurilor pieselor de acoperiș la cerere.