Livrare expres gratuită Vânzare

Cort petrecere 3x6m

Gratuit: 12 țaruși și husă de protecție + garanție de 5 ani!

În caz de accident, piesele de cadru sunt gratuite în primul an!

Tipărire publicitară pe cort, oricând, chiar și după livrare!

Ridicarea cortului de către o singură persoană în doar 40 de secunde!

Acest produs îl putem preda curierului la ora 13:00, care de obicei îl livrează în 2 zile.


Vânzare 3 097 Lei TVA inclus În stoc imediat:
 • Cort petrecere

  modelul super-oțel este proiectat pentru o utilizare regulată cu viteze ale vântului de până la 50 km / h!
 • Ambalare: acoperiș, construcție, 12 țaruși de ancorare și manșon de protecție. Accesorii optionale: 3 pereți detașabili separat, fixare cu scaiul (cortul nu conține pereți)
 • Durata ridicării şi plierii cortului de către o singură persoană: 40 secunde!
 • Fabricat din țesătură din fibră de poliester foarte densă (60%) și acoperire din PVC (40%) cu o greutate a prelatei de 330g / m2. Pânzele noastre sunt mai puternice decât multe prelate mai grele, care au o țesătură de 25% și o acoperire din PVC de 75%, în timp ce acest strat de PVC are o durată de serviciu mai scurtă decât țesătura.
 • Construcție: foarfece din oțel cu articulații înșurubate din oțel de înaltă calitate, cu un brevet BRIMO autoblocant pe picioare.
 • Vopseaua cu pulberi a construcţiei: epoxi-poliesterică.
 • Reglarea tavanului: 4 de înălţime 175, 185, 195, 205cm
 • Dimensiunea cortului pliat 155x45x25cm, greutate 47 kg.
 • Suprafața cortului: 290x570cm (16,5 m²)
 • 5 ani garanție pentru consumator

Cort petrecere oferă oportunitatea ideală de a crea un spațiu protejat separat. Petrecerile sau sărbătorile de vară în aer liber sunt foarte populare, așa cum sunt nunțile organizate în cadrul romantic al grădinilor amenajate. Utilizați o construcție proiectată practic. Puteți configura un cort de petrecere rapid și fără instrumente, proceduri complicate sau modificări. Materialul solid vă va oferi ție și oaspeților dvs. o umbră sau un adăpost plăcut în cazul unei schimbări bruște de vreme. Cort petrecere 3x6m oferă suficient spațiu pentru o companie mai mare, vă va ajuta să creați un mediu plăcut și facilități pentru aranjarea și servirea gustărilor. Luați grătaruri de grădină, nunți sau sărbători la un nivel cu totul nou.
Datorită dimensiunii mai mari a cortului pentru petreceri, l-am echipat cu un sistem de facilitare a securizării automate a structurii. Datorită căruia descompunerea și plierea devine mai rapidă și fără muncă.
Culoarea structurii de oțel conține aditivi anti-coroziune și anti-zgârieturi în timpul manipulării.
Țesătura cu prelată de înaltă densitate asigură o rezistență peste medie și rezistență la deteriorare cu un tratament de impermeabilizare impregnat. Setul tuturor prelatelor conține un factor UV, care garantează răcoarea produselor și rezistența culorilor a prelatei de acoperiș..
Construcția nobilă din oțel gros a cortului de petrecere 3x6m poate rezista la vânturi și mai puternice, așa că aveți grijă și de viața lungă a cortului de petrecere. Corturile nu sunt destinate acoperișurilor pe termen lung și permanent, o astfel de utilizare reduce în mod direct viața prelatei.
Oferim servicii BRIMO numai pentru corturile noastre de petrecere. Servicii gratuite de piese de schimb și construcții. Lista prețurilor pieselor de acoperiș la cerere.