Blog: Cort de evenimente bere Oktoberfest

Cort de evenimente bere Oktoberfest

06.11.2018 · Administrátor

Cele mai bune corturi pentru festivalurile de bere. Ofertă bogată, posibilitatea de preluare imediată. Prețuri excelente, ani de experiență, satisfacția clienților.

Cele mai bune corturi pentru festivalurile de bere. Ofertă bogată, posibilitatea de preluare imediată. Prețuri excelente, ani de experiență, satisfacția clienților.

Cel mai mare festival de bere din lume. Durează aproape trei săptămâni și, de obicei, se termină în prima duminică din octombrie.

În timpul acestei sărbători de bere, mai mult de 5 milioane de persoane merg îmbrăcați în costume bavareze la Lunca Tereziană din München. Se bea peste 7 milioane de litri de bere.


Un pic de istorie


Să clarificăm originea festivalului Oktoberfest. Totul a început cu ocazia nunții domnitorului - prințul bavarez Ludwig cu prințesa Tereza Sasko - Hildeburg în 1810. Au invitat întregul oraș și nunta a fost finalizată cu curse de cai. În fiecare an, aceste festivități aveau loc, și treptat au trecut în luna septembrie. Alegerea lunii septembrie a fost datorită vremii.

Pe parcursul a două săptămâni, 30% din producția anuală de bere este consumată. Bucurați-vă de specialitățile tradiționale oferite de Oktoberfest.

70% dintre oameni provin din Bavaria și din alte țări, precum Italia și alte țări europene. Vă puteți imagina acest festival fără corturi? De neconceput! Corturile sunt inseparabile de festivalurile de bere. Corturi de bere, corturi evenimente, corturi de grădină.

Firma BRIMO oferă corturi cu o construcție din oțel sau aluminiu. Corturile cu structura din aluminiu sunt mai ușoare, dar la fel de rezistente ca și oțelul. Opțiunea este SUPER sau EXCLUSIVE. Rezistența la vânt la opțiunea SUPER din aluminiu este de până la 55 km / h și în cazul opțiunii EXCLUSIVE până la 70 km / h. De asemenea, sunt disponibile țesături de calitate Oxford cu PU și posibilitatea de a imprima cortul prin imprimare cu fier sau sublimare.

Obțineți originalitatea prin imprimarea logo-ului companiei, a berii sau a mărcii proprii, a designului din natură sau a diferitelor fotografii. În oferta și inspirația noastră nu sunt limite. Putem livra dimensiunile 3x3m, 3x4,5m, 3x6m, 4x6m și 4x8m.

Culorile disponibile sunt negru, verde și alb.

Multe fabrici de bere au folosit corturile BRIMO. Au fost satisfăcuți de calitatea corturilor, ceea ce ne face să avansăm spre perfecțiunea și satisfacția clienților noștri. La Oktoberfest veți găsi zeci de corturi din oferta noastră.

Haideți să ne distrăm la cel mai mare festival de bere cu bere excelentă, mâncare, atmosferă uimitoare sub corturile originale și de calitate BRIMO.

Distribuiți pe Facebook