Blog: Cort Promoțional Reprezentativ

Cort Promoțional Reprezentativ

15.11.2018 · Administrátor

Compoziție simplă, atrageți atenția cu cortul dvs. Oferim prețuri accesibile, livrare rapidă. Fiți original!

Cortul promoțional este cea mai bună alegere pentru organizarea oricărui eveniment. Târgurile și expozițiile sunt locuri unde ar trebui să acționăm ca o companie. După cum bine știm, prima impresie nu poate fi făcută o a doua oară. Cortul nostru promoțional este conceput exact pentru a atinge acest obiectiv, o primă impresie excelentă. Are o compoziție simplă și un aspect profesional. Construcția hexagonală din aluminiu este ușoară, și este potrivită pentru cei care caută o clasă superioară și care doresc să ofere clienților o experiență de neuitat. În cazul în care doriți să fixați cortul, vă putem asigura țăruși pentru ancorare, sau saci de ancorare. Puteți fi sigur, că veți avea garanție de 5 ani. Dimensiunile corturilor 3x3m, 3x4,5m, 3x6m, 4x6m și 4x8m îndeplinesc toate cerințele. Pereții impermeabili reprezintă un lucru firesc pentru corturile noastre.   


Imprimarea cortului


Soluția perfectă este imprimarea personalizată a cortului. Cu imprimarea profesională și de înaltă calitate a cortului promoțional veți crea momente unice. Putem asigura imprimare prin sublimare sau cu fier. Scopul principal este totuși să atrageți atenția. Prin intermediul specialiștilor noștri, vom pregăti o ofertă de preț, pe care dvs. ca și client o puteți accepta, sau o putem ajusta în funcție de posibilitățile dvs., după care putem începe realizarea dorințelor dvs. Desigur, după ajustarea finală, imprimarea trebuie să treacă prin procesul de verificare al departamentului nostru de specialitate. Și în acest caz, personalul nostru este la dispoziția dvs.

Firma BRIMO vă oferă corturi promoționale de înaltă calitate cu imprimare. Nu ezitați să ne contactați, echipa noastră este aici pentru a vă realiza viziunea.

Distribuiți pe Facebook