Blog: CORT de grădină NUNTĂ PERFECT

CORT de grădină NUNTĂ PERFECT

06.11.2018 · Administrátor

Pentru momente de neuitat, nunta în cortul party, nunta sub cerul liber reprezintă o oportunitate unică. Livrare rapidă

Am pregătit cele mai frumoase variante pentru dvs.

Bineînțeles, că vă doriți să fie unică în viața dvs. și de aceea trebuie să fie perfectă, de neuitat. De la pregătiri detaliate la bucate alese, cu muzică grozavă. Acordați atenție fiecărui detaliu, alegeți un loc special și combinați gastronomia exclusivă.

Nuntă sub cerul gol - cine nu își dorește asemenea eveniment glorios. Vremea trebuie să fie frumoasă - dar în orice caz, aveți nevoie de un cort.


Haideți să aruncăm o privire la variantele pe care vi le oferă firma BRIMO


Un cort de culoare albă care descrie finețea, puritatea și perfecțiunea. Poate vă întrebați de ce ar trebui să cumpărați un cort pentru o zi. Puteți folosi cortul și în timpul săptămânii. În grădină, în timpul grătarului, pentru festivități sau ziua de naștere a copiilor dvs. Astfel nu va fi doar o amintire a nunții dvs., ci vă va însoți în zilele obișnuite sau pe durata altor evenimente excepționale. Prin achiziționarea unui cort BRIMO, veți face alegerea ideală și cea mai practică, și îl veți putea folosi de mai multe ori. Și firmele care se ocupă de nunți și catering vor avea de câștigat din achiziția unui cort.

Puteți decora cortul de grădină pentru a păstra tema nunții. De la pietricele strălucitoare până la copertine pufoase. Puteți alege dintre oțel sau aluminiu. Corturile din oțel și aluminiu se împart încă în versiunile Super și Exclusive. Că doar este vorba de un moment super și exclusiv al vieții dvs., așa că am adaptat și produsele noastre :)

Nu trebuie să vă faceți griji nici în privința vânturilor mai puternice. În cort veți avea liniște. Știm foarte bine că pregătirile de nuntă includ multe, trebuie să ne ocupăm de fiecare detaliu și să investim foarte mult timp. Însă, structura cortului este foarte simplă. Profitați de o structură proiectată să fie practică, pe care o puteți deschide în maximum 40 de secunde. Puteți deschide aceste corturi în locuri diferite. În câmp, în grădină, în curtea castelului cu o fântână. Efectul perfecțiunii este garantat. Soarele strălucește? Corturile protejează nu numai de razele soarelui, ci și de ploaie.

Uitați-vă la oferta noastră, opțiunile pe care le oferim și nu ezitați să ne contactați. Vrem să vă oferim momente frumoase și de neuitat.

Firma BRIMO Brilliant Moments

Distribuiți pe Facebook