Blog: CORT PUBLICITAR PENTRU TÂRGUL DE CRĂCIUN

CORT PUBLICITAR PENTRU TÂRGUL DE CRĂCIUN

13.11.2018 · Administrátor

Montare și construcție simplă, livrare în decurs de o zi, impermeabilitate, vă protejează bunurile împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. Selecție largă, prețuri perfecte și satisfacția clienților. Savurați atmosfera de Crăciun

Sărbătorile de Crăciun sunt printre cele mai frumoase sărbători ale anului. De abia așteptăm atmosfera de Crăciun, natura acoperită de zăpadă, timpul petrecut împreună cu familia noastră. Decorăm casele, decorăm bradul de Crăciun, coacem bunătăți și pregătim cadourile. După un întreg an, este necesar să vă relaxați, să petreceți timpul cu familia și să vă bucurați de frumusețea peisajului strălucitor.

Unul dintre cele mai populare evenimente este în mod tradițional târgul de Crăciun. Starea de dinainte de Crăciun, piețe iluminate, corturi cu bunătăți, întâlniri cu prietenii, toate acestea fac perioada de dinainte de Crăciun una plăcută.


Închirierea sau cumpărarea unui cort promoțional


Din curiozitate, m-am uitat la modul în care se realizează închirierea unui cort. Am aflat că închirierea trebuie rezolvată deja pe durata verii. Este necesar să vă înscrieți pentru un loc, să completați un formular de cerere, să achitați opțiunea și să câștigați în competiție. Ratele de închiriere sunt diferite și am fost complet surprins. Depinde de orașul în care se află târgurile și, de asemenea, de locația cortului. Cel mai mult se plătește pentru corturile cu băuturi răcoritoare, cea mai mică sumă fiind aproximativ 1 476 RON pe zi. Suma maximă pentru un cort cu băuturi răcoritoare este de 5 682 RON pe zi! Prețul pentru un cort pentru cadouri de Crăciun este de aproximativ 233 RON pe zi și maximum 710 RON pe zi. Poate ca vizitatori nu ne-am dat seama cât trebuie să achite vânzătorul. Ne-am bucurat de colinde de Crăciun, de o atmosferă perfectă, de vin fiert, și poate după un timp ne-am întâlnit cu prietenii. Cu toate acestea, vânzătorul trebuie să se ocupe de această problemă. Cu siguranță este mai rentabil să investească în achiziția unui cort promoțional. În comparație cu prețurile de închiriere, la noi vă alegeți cortul în funcție de gustul și dificultatea dvs., alegeți un cort pliabil, calitatea, alegeți culoarea și îl puteți folosi pe tot parcursul anului, nu numai pe durata Crăciunului. Puteți imprima cortul cu inscripția mărfurilor sau logo-urile prezentate, ceea ce consider o investiție excelentă. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la alegerea unui cort - aveți propriul dvs. cort.

Firma BRIMO vă oferă corturi de marcă cu o garanție de 5 ani. Deschiderea cortului este posibilă în timp de 40 de secunde, lucru care va fi apreciat de către fiecare comerciant. Verificați produsele de pe site-ul nostru și alegeți un cort care vă convine după gust și preț.

ECHIPA BRIMO


Distribuiți pe Facebook