Cort de nunta 4x8m

Gratuit: 3 pereți solizi + 12 țaruși + sac de pânză și sac de construcție

Serviciu gratuit de construcție. Veți amenaja un cort în 40 de secunde!

În timpul garanție de 5 ani puteți suprimă cortul cu publicitate oricând!

Comenzile plasate până la ora 12:00 sunttrimise imediat și timpul de livrare preconizat este de 1-2 zile lucrătoare.


9 629.60 Lei Economisiţi: 3 182.60 Lei 6 447 Lei Preţ cu TVA
 • Cort de nunta

  model de cort premium din aluminiu pentru utilizare extremă, cu viteze ale vântului de până la 70 km / h!
 • Ambalaj: acoperiș 100% impermeabil și 3 pereți detașabili separat fixați cu fermoar, construcție + 12 țaruși de ancorare, sac de pânză și geantă de construcție inclusă!
 • Durata de ridicare şi de pliere a cortului de către o singură persoană: 70 secunde!
 • Acoperișul și pereții sunt 100% impermeabili. Fabricat din țesătură Oxford din fibră de poliester foarte rezistentă, cu acoperire de impregnare din poliuretan.Longevitate!
 • Construcție: foarfece din aluminiu (1,8 mm +) cu îmbinări înșurubate din aluminiu anodizat de înaltă calitate, cu brevete BRIMO autoblocante pe picioare hexagonale.
 • Piese compozite nailon polimer valoroase, cu garanție pe viață (înlocuire imediată), cu proprietăți mai bune decât îmbinările din aliaj.
 • Dimensiunile cortului pliat 198x55x35cm, greutate 92 kg
 • Reglarea tavanului: 2 trepte de înălțime 195, 207cm. Înălțimea totală a cortului este de 375cm.
 • Suprafața cortului: 400x800cm (32 m²)
 • Garanție de 5 ani pentru consumatori

Nunta în grădina în aer liber este una dintre tendințele din ultimii ani. Aveți câteva griji mai puțin, deoarece nu trebuie să vă ocupați de spațiu. Puteți utiliza fondurile economisite în buget, de exemplu pentru o lună de miere sau pentru a vă îmbunătăți bugetul financiar. Fie că decideți să aveți o recepție de nuntă chiar la dvs. acasă, în grădină sau în natură, o parte integrantă este un cort de nuntă. 
Știm cât de importantă este vremea pentru noapți, dar tot parcursul nunții se desfășoară din vremea frumoasă însorită. Știm din experiența clienților noștri că au ales o nuntă frumoasă pe o terasă de piatră cu fundalul unei capele ortodoxe. Deși temperatura a fost septembrie urcată la 30 ° C la umbră. Cu toate acestea, nunta a fost minunată, dar căldura nu a afectat efectul perfect. Folosind cortul, sunteți protejat de soarele fierbinte.
Vremea este imprevizibilă, deși meteorologii pot prezice o zi însorită, opusul poate fi adevărat. Un fund neplanificat nu vă mai poate surprinde. Pânzele impermeabile cu un strat de poliuretan impregnat asigură 100% certitudine că oaspeții se vor distra la fel ca într-o zi însorită. Prin urmare, nu trebuie să transferați nunta în spațiile hotelului în caz de condiții meteorologice nefavorabile. Puteți continua să vă distrați conform ideilor dvs. și nu trebuie să fiți dezamăgit inutil.
Construcția robustă este realizată din aluminiu de înaltă calitate. Se caracterizează prin durabilitate ridicată și este potrivit pentru utilizare în condiții solicitante. Aspectul, în ciuda dimensiunilor sale mai mari, este complet nedemne.
Picioarele hexagonale cu brevete de blocare automată asigură o demontare facilă. Construcția se caracterizează, de asemenea, prin greutate ușoară în raport cu robustetea sa.
Oferim piese de schimb pentru construcție gratuit în primii doi ani. Cumpărând un cort de nuntă 4x8m obțineți o garanție de 5 ani. Desigur, certificatul CE al standurilor marca BRIMO.