Livrare expres gratuită Vânzare

Cort de nunta 4x8m

Gratuit: 3buc pereți solizi, 12 țaruși și husă de protecție + garanție de 5 ani!

În caz de accident, piesele de cadru sunt gratuite în primul an!

Tipărire publicitară pe cort, oricând, chiar și după livrare!

Ridicarea cortului de către o singură persoană în doar 40 de secunde!

Acest produs îl putem preda curierului la ora 13:00, care de obicei îl livrează în 2 zile.


Vânzare 8 797 Lei TVA inclus În stoc imediat:
 • Cort de nunta

  model de cort premium din aluminiu pentru utilizare extremă, cu viteze ale vântului de până la 70 km / h!
 • Ambalaj: acoperiș, construcție, 3 pereți detașabili separați fixați cu scaiul + 12 țaruși de ancorare și un manșon de protecție!
 • Durata de ridicare şi de pliere a cortului de către o singură persoană: 70 secunde!
 • Acoperișul și pereții sunt 100% impermeabili. Fabricat din tesatura Oxford din fibra de poliester foarte rezistenta cu strat de PVC. Viata lunga!
 • Construcție: foarfece din aluminiu (1,8 mm +) cu îmbinări înșurubate din aluminiu anodizat de înaltă calitate, cu brevete BRIMO autoblocante pe picioare hexagonale.
 • Piese compozite nailon polimer valoroase, cu garanție pe viață (înlocuire imediată), cu proprietăți mai bune decât îmbinările din aliaj.
 • Dimensiunile cortului pliat 200x55x35cm, greutate 92 kg
 • Reglarea tavanului: 4 trepte de înălțime 175, 185, 195, 205cm. Înălțimea totală a cortului este de 345cm.
 • Suprafața cortului: 400x800cm (32 m²)
 • Garanție de 5 ani pentru consumatori

Nunta în grădina în aer liber este una dintre tendințele din ultimii ani. Aveți câteva griji mai puțin, deoarece nu trebuie să vă ocupați de spațiu. Puteți utiliza fondurile economisite în buget, de exemplu pentru o lună de miere sau pentru a vă îmbunătăți bugetul financiar. Fie că decideți să aveți o recepție de nuntă chiar la dvs. acasă, în grădină sau în natură, o parte integrantă este un cort de nuntă. 
Știm cât de importantă este vremea pentru noapți, dar tot parcursul nunții se desfășoară din vremea frumoasă însorită. Știm din experiența clienților noștri că au ales o nuntă frumoasă pe o terasă de piatră cu fundalul unei capele ortodoxe. Deși temperatura a fost septembrie urcată la 30 ° C la umbră. Cu toate acestea, nunta a fost minunată, dar căldura nu a afectat efectul perfect. Folosind cortul, sunteți protejat de soarele fierbinte.
Vremea este imprevizibilă, deși meteorologii pot prezice o zi însorită, opusul poate fi adevărat. Un fund neplanificat nu vă mai poate surprinde. Pânzele impermeabile cu un strat de poliuretan impregnat asigură 100% certitudine că oaspeții se vor distra la fel ca într-o zi însorită. Prin urmare, nu trebuie să transferați nunta în spațiile hotelului în caz de condiții meteorologice nefavorabile. Puteți continua să vă distrați conform ideilor dvs. și nu trebuie să fiți dezamăgit inutil.
Construcția robustă este realizată din aluminiu de înaltă calitate. Se caracterizează prin durabilitate ridicată și este potrivit pentru utilizare în condiții solicitante. Aspectul, în ciuda dimensiunilor sale mai mari, este complet nedemne.
Picioarele hexagonale cu brevete de blocare automată asigură o demontare facilă. Construcția se caracterizează, de asemenea, prin greutate ușoară în raport cu robustetea sa.
Oferim piese de schimb pentru construcție gratuit în primii doi ani. Cumpărând un cort de nuntă 4x8m obțineți o garanție de 5 ani. Desigur, certificatul CE al standurilor marca BRIMO.