Cort de evenimente 3x3m

Gratuit: 3 pereți solizi + 8 țaruși și sac de pânză și sac de construcție!

Serviciu gratuit de construcție. Veți amenaja un cort în 40 de secunde!

În timpul garanție de 5 ani puteți suprimă cortul cu publicitate oricând!

Comenzile plasate până la ora 12:00 sunttrimise imediat și timpul de livrare preconizat este de 1-2 zile lucrătoare.


3 282.27 Lei Economisiţi: 1 084.27 Lei 2 198 Lei Preţ cu TVA
 • Cort evenimente

  modelul super aluminiu este proiectat pentru o utilizare regulată cu viteze ale vântului de până la 50 km / h!
 • Ambalaj: acoperiș, construcție, 3 pereți detașabili separat fixați cu scaiul + 8 țaruși de ancorare și un manșon de protecție!
 • Durata de ridicare şi de pliere a cortului de către o singură persoană: 40 secunde!
 • Acoperișul și pereții sunt 100% impermeabili. Fabricat din țesătură Oxford din fibră de poliester foarte rezistentă, cu acoperire din PVC.Longevitate!
 • Construcție: foarfece din aluminiu (1,2 mm +) cu îmbinări înșurubate din aluminiu anodizat de înaltă calitate, cu brevete BRIMO autoblocante pe picioare hexagonale.
 • Piese compuse nylon polimer scumpe, cu garanție pe viață (înlocuire imediată), cu proprietăți mai bune decât îmbinările din aliaj.
 • Dimensiunile cortului pliat 155x30x30cm, greutate 36kg
 • Reglarea tavanului: 2 trepte de înălțime 195, 207cm.
 • Suprafața cortului: 290x290cm (8,4 m²)
 • 5 ani garantie consumator

Cortul de evenimente Exclusiv din aluminiu Hexagon este proiectat în scopuri profesionale. Datorită greutății sale confortabile și stabilității ridicate a picioarelor hexagonale, vă veți îndrăgosti cu siguranță de acesta. Prețul include cu adevărat totul: 3 pereți solizi și un set de țaruși de ancorare, astfel încât cortul să nu sufle. Cortul de evenimente realizat din aluminiu de cea mai înaltă calitate, cu o grosime de până la 1,2 mm și mai mult, este cel mai ușor de pliat din oferta noastră (greutate redusă) și este, de asemenea, al doilea cort BRIMO cel mai rezistent, datorită îmbinării puternice din nailon și a profilului de aluminiu de 1,2 mm cu 6 picioare. Desigur, este panză OXFORD impermeabilă 100%, cu o durată de longevitate.  
Fiecare picior are 2 sisteme de autoblocare din nailon pentru o derulare chiar mai rapidă. Îmbinările înșurubate sunt standard pe toate corturile BRIMO pentru înlocuirea ușoară a pieselor, pe care le oferim gratuit! Îmbinările din nailon pentru o desfășurare confortabilă și ușoara cortului, sunt atât de puternice încât oferim o garanție pe viață cu înlocuirea imediată!
Un cort 100% impermeabil este, de asemenea, o cerință pe care o îndeplinesc toate corturile noastre. Îmbinarea impermeabilă este pliată și lipită suplimentar din interior cu bandă termică. Țesătura este impermeabilă și impregnată suplimentar cu un strat de poliuretan. Impermeabilizarea este una dintre principalele proprietăți, așa că nu lăsăm nimic la voia întâmplării!
Construcția din aluminiu anodizat cu o grosime internă de 1,2 mm și mai mult este o garanție că cortul va rezista chiar și la condiții solicitante. Corturile din aluminiu Exclusiv sunt caracterizate printr-un raport de utilitate excelent între rezistență și greutate redusă.
Ușor de curățat, datorită poliesterului rezistent la murdărie Oxford de înaltă performanță. Colțurile acoperișului sunt prevăzute cu mânere pentru ancorare cu frânghii în laterale. În condiții extreme, ochii sunt adăugați și în colțuri pentru ancorare cu o frânghie direct pe structură.
Piese de schimb asiguram numai pentru corturi pliabile BRIMO. Piese de construcție gratuite în primii 2 ani aveți garanție extinse de 5 ani. Lista de prețuri cu pânze BRIMO la cerere.