Blog: Cort evenimente pentru festivitățile vinului

Cort evenimente pentru festivitățile vinului

06.11.2018 · Administrátor

Festivitățile vinului fără un acoperiș reprezintă un risc, așadar nu vă lăsați surprinși de vreme! O alegere ideală pentru vânzătorii de vin. Calitate înaltă și un cort stabil, montare rapidă. Tocmai pentru dvs.

Festivalurile de vin aparțin festivităților care se bucură de o mare popularitate.

Producătorii de vin își prezintă produsele, care sunt complementate de aperitivele indispensabile vinului.

Corturile Party nu sunt doar pentru scopuri profesionale, dar cu puțină organizație puteți pregăti un astfel de eveniment la dvs. acasă.

Cortul evenimente reprezintă alegerea ideală, îl puteți plasa pur și simplu în grădină.

Producătorii de vinuri - vânzătorii sau oaspeții sunt protejați de vreme și degustarea poate începe.

În degustarea profesională, veți gusta nu numai vinuri minunate, dar veți afla, de asemenea, ceva despre cultura vinului.

Pentru iubitorii de vin, acest moment este foarte important. O alegere bună a cortului party va aduce efectul perfecțiunii complete.


Avantajele festivităților vinului în cort


Vă faceți griji pentru vreme? Pânza de acoperiș de înaltă calitate protejează nu numai împotriva razelor solare dar și de ploaie. Astfel vremea nu va întrerupe prezentarea dvs. sau un eveniment privat.

În cazul vremii mai reci, este posibil să folosiți încălzitoare piramidale mini sau Etna mini. Este important să se asigure fluxul aerului în cort și încălzitoarele de gaz pentru terasă vor asigura că oaspeții sau vânzătorii nu vor îngheța și efectul rezultat va fi pur și simplu excelent. În plus, cortul party poate fi decorat într-un stil al vinului pentru a reflecta tema și scopul său.

Un cort potrivit pentru numărul de oaspeți sau cantitatea de mărfuri prezentate. Având în vedere organizarea festivităților vinului în cortul party este necesar să alegeți locul ideal pentru prezentare și cortul să fie mobil.

Conform numărului planificat, acesta poate avea o lungime de 8 metri, oferind oaspeților suficient spațiu liber. În cazul unui eveniment mai mic, este adecvat un cort de dimensiuni mai mici, care necesită doar o suprafață mică pentru expoziție. Dacă doriți să așezați și scaune și să încorporați diferite standuri, un cort party mare este o alegere rațională. Dacă există și loc pentru dans, experiența va fi unică.


Echipamentul pentru festivitățile vinului


Este adecvat ca festivitățile vinului să aibă mese și scaune. Mesele și scaunele pliabile LIFETIME sunt cunoscute pentru durabilitatea și depozitarea lor. După un timp, nu-și schimbă culoarea sau rezistența. Iluminarea în corturi nu ar trebui să producă lumină puternică, ar trebui să emită tonuri calde pentru a crea o atmosferă excelentă.

Prin alegerea unui cort adecvat și a echipamentului, prezentarea sau evenimentul dvs. privat va fi de neuitat. Momentele petrecute într-un mediu plăcut fac o experiență uimitoare, care este o formă incontestabilă de divertisment și relaxare pentru noi.

Firma noastră oferă o gamă largă de corturi, încălzitoare de terasă și mese. Vă vom oferi echipamente complete pentru evenimentul dvs. Aici sunteți în locul potrivit :)


Distribuiți pe Facebook