Cort pliabil evenimente 3x3m

Gratuit: 3 pereți solizi + 8 țaruși și sac de pânză și sac de construcție!

Serviciu gratuit de construcție. Veți amenaja un cort în 40 de secunde!

În timpul garanție de 5 ani puteți suprimă cortul cu publicitate oricând!

Comenzile plasate până la ora 12:00 sunttrimise imediat și timpul de livrare preconizat este de 1-2 zile lucrătoare.


2 791.54 Lei Economisiţi: 914.54 Lei 1 877 Lei Preţ cu TVA
 • Cort pavilion pliabil 3x3m

  model de cort premium din oțel pentru utilizare extremă, cu viteze ale vântului până la 55 km / h!
 • Ambalaj: acoperiș, construcție, 3 pereți detașabili separat fixați cu scaiul + 8 țaruși de ancorare și un manșon de protecție!
 • Durata de ridicare şi de pliere a cortului de către o singură persoană: 40 secunde!
 • Acoperișul și pereții sunt 100% impermeabili. Fabricat din țesătură Oxford din fibră de poliester foarte rezistentă, cu acoperire din PVC. Durată lungă de viață și calitate excelentă.
 • Construcție: foarfecă din oțel (1,1 mm +) cu articulații înșurubate din oțel de calitate, cu brevete BRIMO autoblocante pe picioare sub formă de hexagon.
 • Componente costisitoare din polimer din nailon, cu garanție pe viață (înlocuire imediată), cu proprietăți mai bune decât îmbinările din aliaj și oțel.
 • Dimensiunile cortului pliat 155x30x30cm, greutate 43 kg
 • Reglarea plafonului: 4 trepte de înălțime 175, 185,195, 205cm.
 • Suprafața cortului: 290x290cm (8,4 m²)
 • 5 ani garantie consumator

PREMIUM Pavilion profesional 3x3m a fost dezvoltat individual. Am avut în vedere cu atenție alegerea materialului și construcției pânzei și ne-am concentrat pe capacitatea și desfășurarea regulată în condiții extreme în mediul exterior. Garantăm calitate absolută cu acest produs.  
Construcția din oțel hexagonal este extrem de durabilă. În general, cu cât mai multe margini are un picior, cu atât este mai stabil cortul. Construcțiile cu picioare hexagonale sunt destinate utilizării frecvente. Viteza de dispunere sau asamblare a cortului și transportul ușor sunt avantajele pe care le oferă standul profesional 3x3m. Picioarele hexagonale de picioare cu un diametru de 45 mm și o grosime a peretelui de 1,1 mm asigură un grad ideal de mobilitate și stabilitate.
Prelata și panourile laterale sunt impermeabile 100% chiar și pe ploi abundente. Au fost utilizate materiale de înaltă calitate, prelata are articulații lipite și lumina nu strălucește prin țesătură, deci are proprietăți de umbrire excelente.
Pavilioane sunt foarte rezistente la condițiile meteorologice. Datorită testelor practice și a diverselor simulări pe calculator, pavilion are rezistență la vânt de până la 55 km / h. Bazându-ne pe mulți ani de experiență, știm că vremea nu coincide întotdeauna cu prognoza și rămâne astfel imprevizibil.
Cu ajutorul pereților detașabili, puteți adapta cortul la ideile dvs. și nu trebuie să vă faceți griji pentru furtunile imprevizibile. Furtunile devin din ce în ce mai grave ca urmare a schimbărilor climatice. Prin urmare, în centrul de interes al organizatorilor La evenimente externe, întâlnim problema rezistenței la vânt și a calității componentelor cortului utilizate.  

Pavilion impermeabil 3x3m este un însoțitor de încredere în alte sezoane și până la proprietățile utile și construcție robustă.
Posibilitățile de utilizare sunt nelimitate. Puteți utiliza foișorul premium pentru a vă prezenta compania. Standurile pot fi tipărite individual. Corturile BRIMO Premium vă vor câștiga favoarea.