Livrare expres gratuită Vânzare

Cort de grădină 3x3m

Gratuit: 8 țaruși și husă de protecție + garanție de 5 ani!

În caz de accident, piesele de cadru sunt gratuite în primul an!

Tipărire publicitară pe cort, oricând, chiar și după livrare!

Ridicarea cortului de către o singură persoană în doar 40 de secunde!

Acest produs îl putem preda curierului la ora 13:00, care de obicei îl livrează în 2 zile.


Vânzare 2 097 Lei TVA inclus În stoc imediat:
 • Cort de grădină

  modelul super-oțel este proiectat pentru o utilizare regulată cu viteze ale vântului de până la 50 km / h!
 • Ambalare: acoperiș, construcție, 8 țaruși de ancorare și manșon de protecție. Accesorii optionale: 3 pereți detașabili separat, fixare cu scaiul (cortul nu conține pereți)
 • Durata ridicării şi plierii cortului de către o singură persoană: 40 secunde!
 • Acoperișul și pereții sunt 100% impermeabili. Fabricat din țesătură din fibră de poliester foarte densă (60%) și acoperire din PVC (40%) cu o greutate a prelatei de 330g / m2. Pânzele noastre sunt mai puternice decât multe prelate mai grele, care au o țesătură de 25% și o acoperire din PVC de 75%, în timp ce acest strat de PVC are o durată de serviciu mai scurtă decât țesătura.
 • Construcție: foarfece din oțel cu articulații înșurubate din oțel de înaltă calitate, cu un brevet BRIMO autoblocant pe picioare.
 • Vopseaua cu pulberi a construcţiei: epoxi-poliesterică.
 • Reglarea tavanului: 4 trepte de înălţime 175, 185, 195, 205 cm.
 • Dimensiunea cortului pliat 155x25x25cm, greutatea 28 kg.
 • Suprafața cortului: 290x290cm (8,4 m²)
 • 5 ani garanție pentru consumator

Chiar și pe un gazon liber, puteți crea un fundal romantic și elegant în cel mai scurt timp. Un cort de grădină este o alegere ideală pentru organizarea de petreceri în grădină sau evenimente sociale. Corturile cu foarfeca sunt foarte populare din mai multe motive practice. Puteți răspândi o umbră plăcută asupra oaspeților fără preparate complicate și vă veți garanta un fundal plăcut când vă răcoriți sau ploiți. Corturile de acordeon folosesc o construcție extrem de puternică și stabilă, care împreună cu o țesătură solidă rezistă la radiațiile UV, dar și la ploaie sau vânt puternic. Puteți folosi, de asemenea, cortul de grădină pliabil ca un cort de nuntă frumos, cu suficient spațiu pentru pregătirea și oferta de răcoritoare, restul clienților sau locul unei ceremonii. De asemenea, pot fi utilizate ca corturi promoționale pentru prezentarea companiei.
Sistemul BRIMO uşurează desfacerea datorită asigurării automate a construcţiei. Desfacerea cortului foarfecă 3 x 3 m devine mai simplă, printr-o tragere uşoară înspre sine construcţia este deblocată. Şi mai rapid şi fără efort !!! Scaiul aplicat pe acoperiş şi pereţi pe toată circumferinţa vă va asigura un confort ca acasă.
Ţesătura cu densitate ridicată prezintă soliditate şi rezistenţă ridicată împotriva deteriorării cu finisare impregnată. Protecţia UV în combinaţie cu materialele de calitate ale ţesăturii asigură stabilitatea culorilor.
Construcţia integrală din oţel tip foarfecă realizată din oţel  aliat vă garantează o durată lungă de viaţă cu masa redusă a cortului tip acordeon. 
Procesul ecologic de aplicare a vopselei cu pulberi limitează coroziunea şi este rezistentă la frecare.
Asigurăm service numai pentru corturile tip acordeon BRIMO. Servicii gratuite de piese de schimb și construcții. Piese de schimb pentru prelatele BRIMO, lista de preţuri la cerere.