Blog: Cort publicitar pentru afacerea dvs.

Cort publicitar pentru afacerea dvs.

06.11.2018 · Administrátor

Dacă sunteți în căutarea unui cort pentru prezentarea mărfurilor. Rezistent la apă, preț accesibil, deschidere simplă în timp de 40 de secunde, transport rapid al cortului

Dacă sunteți în căutarea unui cort pentru prezentarea mărfurilor, intenționați să participați la expoziții, piețe sau sunteți o companie care organizează recepții de nuntă, decorațiuni atunci merită să citiți acest articol, suntem siguri că vă vom inspira!


Alegerea corectă


Știm foarte bine că scopul nostru este acela de a fi un antreprenor de succes. Trebuie să facem mii de lucruri pentru succes. Poate că alegerea unui cort vi se pare a fi doar un detaliu. Cu toate acestea, lumea se bazează pe detalii. Acestea sunt detaliile care formează un întreg. Antreprenorii reușesc să vadă oportunitățile și să profite de acestea. Internetul este un instrument excelent de comunicare rapidă în zilele noastre, economisește timp - puteți chiar să faceți o comandă online. Dar acum aveți în fața dvs. dilema alegerii și mai ales cum să faceți alegerea potrivită. Luați în considerare ofertele, comparați prețurile, verificați disponibilitatea, revizuiți firmele și recenziile. Este vorba despre investiția dvs. și vă așteptați la un produs bun. 

Cort pentru vânzări din oțel BRIMO Exclusive - un cort stabil și reprezentativ. Puteți combina diferite opțiuni, să-l utilizați ca acoperire aerisită, dar și închisă, folosind trei pereți plini. Am redus greutatea și am mărit rezistența. Și acum vă vom destăinui ce am îmbunătățit și de ce suntem complet diferiți față de competiție. Am redus volumul cu numai 2 mm față de volumul exterior al construcției și l-am adăugat la pereții interiori.

De asemenea, am aplicat această filozofie și în cazul țesăturii, care are o densitate ridicată a fibrelor, datorită celei mai recente tehnologii. Deschiderea cortului este destul de simplă. Puteți face acest lucru în 40 de secunde. Excelent, așa e? Vopseaua specială din pulbere termoplastică creează un efect mat al construcției, care conferă cortului un caracter unic pe piață. Culoarea previne coroziunea și este rezistentă la abraziune. Prețul este acceptabil, puteți alege diferite dimensiuni și culori, vă oferim o garanție de 5 ani și pentru primii doi ani primiți gratuit piesele de schimb pentru construcție.


Ceva în plus


Pentru a fi mai original, știați că aveți posibilitatea să imprimați cortul cu logo-ul companiei sau cu orice alt motiv? Imprimarea cortului este asigurată de firma noastră. Poate dura de la 5 zile la trei săptămâni. Totul depinde de dificultatea imprimării. Pur și simplu trimiteți-ne logo-ul sau tema aleasă și vom pregăti o ofertă de preț. Pe corturile din oțel folosim imprimeuri cu fier. Avem nevoie de logo-ul sau temă în format de vector .eps, .ai, .pdf cu vector.

Vă oferim nu numai un produs de calitate, dar vom avea grijă de cortul dvs. cu o garanție de 5 ani! Suntem încântați că v-ați găsit timp pentru a citi acest Blog. Ați investit timpul dvs. pentru a vă îmbunătăți planul de afaceri. Felicitări și așteptăm cu nerăbdare succesul dvs. Echipa dvs. BRIMO

Distribuiți pe Facebook